Как да си извадя радиото?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Как да си извадя радиото?
Радиото ми нещо не е добре,като го пусна пращят много колоните или не се чува звук , нито на радио, нито от чейнджъра и т.н. и трябва да го занеса в сервиза на Сони да го видят, но проблема е , че не знам как да го извадя от гнездото на колата...Махам панела, отвивам болтчетата и махам капачето отпред и дотук... хващам го , дърпам но не излиза, от едната страна тръгва леко , но от към шофьорската страна сякаш нещо го държи.... гледах за някакъв болт или вида вътре , но не виждам такова нещо...Така ,че ако някой ми каже как точно да го извадя , ще съм благодарен!!!
- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
Re: Как да си извадя радиото?
SONY ли е или е оригинално.
Ако е Sony, отстрани има малка междина в двата края (ляв и десен). Трябва по принцип да имаш специални пластинки за вадене, но ако ги нямаш пробвай с тънка и дълга отвертка или друг материал с подобна форма. Трябва да пъхнеш и от двете страни едновременно. Има едни чопове, които трябва да се натиснат с това което си пъхнал и издърпваш.
Ако е оригинално - това детенце показва как става работата
http://www.youtube.com/watch?v=ImPBmGhl-r8
Ако е Sony, отстрани има малка междина в двата края (ляв и десен). Трябва по принцип да имаш специални пластинки за вадене, но ако ги нямаш пробвай с тънка и дълга отвертка или друг материал с подобна форма. Трябва да пъхнеш и от двете страни едновременно. Има едни чопове, които трябва да се натиснат с това което си пъхнал и издърпваш.
Ако е оригинално - това детенце показва как става работата

http://www.youtube.com/watch?v=ImPBmGhl-r8

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: Как да си извадя радиото?
снимай го да видим кво е зада ти помогнем
3 мнения
• Страница 1 от 1