НЯКОЙ С ГАЗОВА НА M52 има ли..и как е
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: НЯКОЙ С ГАЗОВА НА M52 има ли..и как е
Карате е36-ци, т.е. най-вероятно бюджета ви е минимален ;] , а се правите на безкомпромисни паралии и си пазите колите все едно не са по на 600-700 хиляди километра, все едно искате да изкарат още 500 хиляди и да не направите никакви ремонти. Според мен няма нужда всяка тема, в която се спомене думата ГАЗ да се превръща в спор ЗА и ПРОТИВ газта. Има хора, които карат по 30 км. на ден - на тях газ много ясно, че може и да не им потрябва, но има хора, които караме по 100-200 км. на ден, което на бензин прави 900лв. разход за гориво. Не знам...
Аз предпочитам ако ще давам (по-точно ако имах) 1000лв. за гориво на месец - 500 да ги давам за ГАЗ, а другите 500 да ги давам за да изплащам някоя малко по-нова колица от е36 на 15 години... И въобще нямаше да ми пука, че спирам с по-нова колица и казвам "сипи ми газ"... Хората Кайени карат на газ и ги боли фара, вие тука...
----------------------------------------------------------------------
Аз по темата: аз съм с фобос. Преди 2 години е сложена. Доволен съм, нямал съм кой знае какви проблеми.
Аз предпочитам ако ще давам (по-точно ако имах) 1000лв. за гориво на месец - 500 да ги давам за ГАЗ, а другите 500 да ги давам за да изплащам някоя малко по-нова колица от е36 на 15 години... И въобще нямаше да ми пука, че спирам с по-нова колица и казвам "сипи ми газ"... Хората Кайени карат на газ и ги боли фара, вие тука...
----------------------------------------------------------------------
Аз по темата: аз съм с фобос. Преди 2 години е сложена. Доволен съм, нямал съм кой знае какви проблеми.
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
BiTurbo написа:имам 3 БМВта и 3те са на газ, и 5 да имах пак всички щяха да са на газ. Просо не си заслужава при положение, че има такава чудесна алтернатива на бензина. Та към темата. М52Б20 ми е с ГИ Фобос. Само добри впечатления мога да кажа за Фобоса, просто перфектна система за парите си. Тя на практика е БРЦ, просто наще са я изкопирали 1:1 и се произвежда е БГ, което автоматически и бута цената от 2400 на 1350лв. На М52ТУБ20 (Е46) съм с Бардолини, от която не съм особено доволен и сега лятото сигурно ще я преправя на Фобос, само брат ми да се върне с нея от ГерманияНа 3те БМВ-та имам малко над 100 000км на газ вече и на нито едно не съм чистил дюзи или квото и да било свързано с газта, както "интелигентно" се изказаха някои колеги. Това си е една много добра инвестиция в днешно време, във време на постоянна криза и ниски заплати. М52 на Е36 не е сложен двигател за правене и става със всички системи перфектно, но Фобоса за мен си е идеална уредба като цена/качество.
И към хейтърите които се изказаха и които има да се изказват: Ами не си слагайте газ, даже още по-добре, колкото по-малко сме с газови, толкова цените на газта ще са по-ниски и ще си караме супер, щото като станем много и цената ще скочи. Така, че много добре ми идвате с тва "Аз никога няма да си сложа", просто продължавайте в същия дух

По темата : Имам един приятел с м52 само че на е39. Незнам каква му е газовата, мисля че ми каза цена към 1600лв. Но е доста доволен, и си върви прилично. Слагаи смело колега

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ловато за 4 цил - 1200 лева, 6 цил. - 1500 лева с година гаранция и безплатен монтаж (тва е цена без бутилката)
Избива се за около 12 000 км. И няма как да стане бензина да е 20 лева, па газта 20 стотинки, щото газта се образува (и улавя) главно при преработката на нефтени продукти.
Смейте ни се, че караме ежедневно на газ, па вие си изкарвайте колата само в събота и неделя
Избива се за около 12 000 км. И няма как да стане бензина да е 20 лева, па газта 20 стотинки, щото газта се образува (и улавя) главно при преработката на нефтени продукти.
Смейте ни се, че караме ежедневно на газ, па вие си изкарвайте колата само в събота и неделя

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Betrayer
-
-
- Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile
BiTurbo написа:имам 3 БМВта и 3те са на газ, и 5 да имах пак всички щяха да са на газ. Просо не си заслужава при положение, че има такава чудесна алтернатива на бензина. Та към темата. М52Б20 ми е с ГИ Фобос. Само добри впечатления мога да кажа за Фобоса, просто перфектна система за парите си. Тя на практика е БРЦ, просто наще са я изкопирали 1:1 и се произвежда е БГ, което автоматически и бута цената от 2400 на 1350лв. На М52ТУБ20 (Е46) съм с Бардолини, от която не съм особено доволен и сега лятото сигурно ще я преправя на Фобос, само брат ми да се върне с нея от ГерманияНа 3те БМВ-та имам малко над 100 000км на газ вече и на нито едно не съм чистил дюзи или квото и да било свързано с газта, както "интелигентно" се изказаха някои колеги. Това си е една много добра инвестиция в днешно време, във време на постоянна криза и ниски заплати. М52 на Е36 не е сложен двигател за правене и става със всички системи перфектно, но Фобоса за мен си е идеална уредба като цена/качество.
И към хейтърите които се изказаха и които има да се изказват: Ами не си слагайте газ, даже още по-добре, колкото по-малко сме с газови, толкова цените на газта ще са по-ниски и ще си караме супер, щото като станем много и цената ще скочи. Така, че много добре ми идвате с тва "Аз никога няма да си сложа", просто продължавайте в същия дух
Това е БМВ форум, някой хора си цениме колите и им се радваме, ти явно нямаш и капка от това което хората тук ценят, ще ти прата голфаЖииски форум на лично там за Ловато и за Фобос и Торос ше си в свой води

"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
То наистина май ще излезе, че повечето дето карат бмв са комплексари. Ся кво ... ако нямаш пари за бензин/нафта трябва само да караш голфове и хонди ли ? И кво си мислиш .. че на газ не се късат гуми ли ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
До колегата дето спомена Alpina, Hamann и Schnitzer.
М3 с V10 и 552кс на газ!!!
http://seriouswheels.com/cars/2007/top- ... Series.htm
viewtopic.php?t=62895
М3 с V10 и 552кс на газ!!!
http://seriouswheels.com/cars/2007/top- ... Series.htm
viewtopic.php?t=62895
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2