проблем с парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с парното
бях писал вече за тая тема и даже с един колега от форума, който е имал тоя проблем и го е отстранил се опитахме да оправим моята, но се оказа , че при тези с климатик не е като при моята която няма.
Поблема е че ми работи само четварта степен а 1,2 и 3 не работят.Много неприятно. Някой ако има идея от какво може да е да сподели, че вече не се търпи.
Поблема е че ми работи само четварта степен а 1,2 и 3 не работят.Много неприятно. Някой ако има идея от какво може да е да сподели, че вече не се търпи.
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
ние, които си нямаме клима доколкото разбрах си нямаме и филтър за парното!
а това със степените е често срещано и е точно резисторчето
а това със степените е често срещано и е точно резисторчето
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Какъв е тоя резистор за 100лв. с работата
Просто няма такъв. 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Метни едно око на тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=23310 Малко е големичка, но има доста полени неща и предполагам ще намериш решението
BMW & RAMMSTEIN RULES

- galinkuuuu
- Потребител
-
приятел здравеи.имах го са6тия проблем и мога да те успокоя.Става вапрос за така наре4ения "Реостат" сега няма да ти обяснямж какво представлява , но мога да те успокоя и да ти кажа 4е само с едно кабел4е се оправя.
1. се опитаи да го свали6.При пове4ето БМВ-та се намира под волана.Сваля6 кората и 6те тарси6 една купиика в която влиза една букса.Ако там го няма го тарси от другата страна,моя се оказа там и много се 4удиха ,но да знае6.След като го свали6 6те види6 лек загар,което е при4ината реостата да не ти работи.
2. след като го свали6 се опитаи с едно кабел4е но гледаи да е по дебело и се опитаи да сваржи6 офффф немога да ти го обясня много е елементарно, нонезнам какда ти го обясня ако иска6 ми званни или ако си близо до ямбол мойе да се видим и 6те ти го оправя.Само не се притесняжаи никакви пари да не си дал за този проблем
1. се опитаи да го свали6.При пове4ето БМВ-та се намира под волана.Сваля6 кората и 6те тарси6 една купиика в която влиза една букса.Ако там го няма го тарси от другата страна,моя се оказа там и много се 4удиха ,но да знае6.След като го свали6 6те види6 лек загар,което е при4ината реостата да не ти работи.
2. след като го свали6 се опитаи с едно кабел4е но гледаи да е по дебело и се опитаи да сваржи6 офффф немога да ти го обясня много е елементарно, нонезнам какда ти го обясня ако иска6 ми званни или ако си близо до ямбол мойе да се видим и 6те ти го оправя.Само не се притесняжаи никакви пари да не си дал за този проблем
11 мнения
• Страница 1 от 1