Help-Проблемция с зоните на климатроника 318 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- kinazo2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW след BMW
- Мечтае да кара: Само служебни 730-ки IS-ки
- Детайли за колата: Гориво+нафта=тракторче
Help-Проблемция с зоните на климатроника 318 тдс
Та колеги от както се позатопли реших да баварката да си пусна климатроничето, но.....какво да установя ? Насртойвам си го на 16 градусчета на дисплейчето, и от лявата страна ( т.е н шофьорчето) духа топло да те изпържи, от дясно всичко е нормално ..колкото повече давам зор на педала толково по-топло духа от лявата страна..! Ами сега...
, като наближават топли дни ?
Моля ви дайте някакво акълче , че ще се наложи да ползвам "мексикански климатик" т.е мокра хавлиена кърпа и яко попиване в жегите...
Все ми се струва, че ще да е т клапите под сервото..
Ако някой е имал пдобен проблем, или пък друг колега знае как да се оправи проблема нека го сподели.
Много мерси предварително

Моля ви дайте някакво акълче , че ще се наложи да ползвам "мексикански климатик" т.е мокра хавлиена кърпа и яко попиване в жегите...
Все ми се струва, че ще да е т клапите под сервото..
Ако някой е имал пдобен проблем, или пък друг колега знае как да се оправи проблема нека го сподели.
Много мерси предварително
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Help-Проблемция с зоните на климатроника 318 тдс
99% съм сигурен, че проблема е в електромагнитните клапи отговарящи за постъпването на антифриза към радиаторчето на парното.Климатроника ти с врътки ли е ? Или е дигиталния.

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Help-Проблемция с зоните на климатроника 318 тдс
Имал съм го този проблем 100000 % са точно тези клапи,сменяй го няма кво да го мислиш
не се занимавай да смъкваш и да чистиш цилиндърчетата вътре че има едни много тънки медни жички и се късат при отварянето им 

3 мнения
• Страница 1 от 1