Може ли да се прехвърли ключалката на вратата на друга врата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 Coupe Hellrot

Може ли да се прехвърли ключалката на вратата на друга врата

Мнение от Nik4oZ » 05 Апр 2011, 20:01

Наскоро се ударих и се наложи смяната на предна и задна дясна врата. Така колата е почти готова самоче ми казаха че неможело да се премести клучалката от едната врата на другата. Ако има някой който го е правил нека сподели как става , или ако неможе става ли пластмасата която стои около дръжката от задна врата да се сложи на предната поне да се скрие. Или някой ако има някаква идея да се скрие или да се премести ключалката моля споделете. Също имам още един въпрос. Колата ми няма ел. стъкла но вратите които си намерих са с ел. можели да се свържат без модула или ако неможе , могат ли поне да се вдигнат с директен ток поне да са затворени докато си набавя модул. Мерси предварително.
Lurking in the shadows

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Re: Може ли да се прехвърли ключалката на вратата на друга врата

Мнение от Bimmer_E36 » 05 Апр 2011, 20:06

Как да не може да се премести...всичко си пасва на мято!Като отвориш вратата има една черна тапичка като я извадиш продърпай пластината да освобори патрончето.Лесно е !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nik4oZ » 05 Апр 2011, 20:17

Мерси много колега. И аз неповярвах че няма да може ама пак знам ли по добре да питам. Мерси за бързия отговор.
Lurking in the shadows

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 05 Апр 2011, 20:25

Nik4oZ написа:Наскоро се ударих и се наложи смяната на предна и задна дясна врата. Така колата е почти готова самоче ми казаха че неможело да се премести клучалката от едната врата на другата. Ако има някой който го е правил нека сподели как става , или ако неможе става ли пластмасата която стои около дръжката от задна врата да се сложи на предната поне да се скрие. Или някой ако има някаква идея да се скрие или да се премести ключалката моля споделете. Също имам още един въпрос. Колата ми няма ел. стъкла но вратите които си намерих са с ел. можели да се свържат без модула или ако неможе , могат ли поне да се вдигнат с директен ток поне да са затворени докато си набавя модул. Мерси предварително.

Задна бленда не става на предна дето е с дупка заради патрона/освен ако не се испили/,ключалката се подменя без проблем,даже може и да се пренареди само,че си е занимавка,но човек се справя като знаеш,че после не може си ползваш ключа :yes:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nik4oZ » 05 Апр 2011, 20:37

vladi_a_i написа:
Nik4oZ написа:Наскоро се ударих и се наложи смяната на предна и задна дясна врата. Така колата е почти готова самоче ми казаха че неможело да се премести клучалката от едната врата на другата. Ако има някой който го е правил нека сподели как става , или ако неможе става ли пластмасата която стои около дръжката от задна врата да се сложи на предната поне да се скрие. Или някой ако има някаква идея да се скрие или да се премести ключалката моля споделете. Също имам още един въпрос. Колата ми няма ел. стъкла но вратите които си намерих са с ел. можели да се свържат без модула или ако неможе , могат ли поне да се вдигнат с директен ток поне да са затворени докато си набавя модул. Мерси предварително.

Задна бленда не става на предна дето е с дупка заради патрона/освен ако не се испили/,ключалката се подменя без проблем,даже може и да се пренареди само,че си е занимавка,но човек се справя като знаеш,че после не може си ползваш ключа :yes:

Ами значи ще се пренарежда или нз ще се помъча. Не че някога съм отключвал от дясната страна колата но знае ли се . Искам да си я има :P . Мерси за отговора.

Значи остава да реша проблема и с ел. стъклата и сам готов.
Lurking in the shadows

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 05 Апр 2011, 21:19

Няма какво да пренареждаш колега.Смъкваш дръжката с ключалката от твоита врата прехвърляш я на другата и така си запазваш твоя си ключ и няма да носиш 2 ключа или на ключар да пренареждаш.Ами може но ти трябват копчета инсталация релета най малкото защото иначе копченцата може да се стопят от нагряването.По добре потърси и модул и някой който го е правил да ги навърже нещата и да ти е гот лятото.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nik4oZ » 06 Апр 2011, 19:42

Благодаря за отговорите колеги. Значи колата е готова самоче без дясна ключалка защото е счупена. Прозореца го вдигнах с директен ток от акумолара и заспа. Остава да си накупя кори и нещата за ел. стъклата. Но това ще е след боята че засега е само на шприц , защото искам да я пръсна цялата.
Lurking in the shadows

Назад към E36