Парното отказа да топли...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
термостата просто отваря и затваря веригата за опхлаждане, когато е затворен върти в един затворен кръг водата, докато колата не загрее, когато колата стигне нормална работна температура, той отваря и веригата става цяла и започва да минава през радиатора за охлаждане
не знам дали ти го обясних добре
нищо не ебава, но не е хубаво рязка промяна в работната температура на двигателя, т.е. да се качва бързо и да пада рязко, това оказва влияние върху главата на мотора и др. такива
не знам дали ти го обясних добре
нищо не ебава, но не е хубаво рязка промяна в работната температура на двигателя, т.е. да се качва бързо и да пада рязко, това оказва влияние върху главата на мотора и др. такива
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
dr-who написа:малко ми е странно, до сега не съм виждал е36 на което не можеш да си пуснеш да ти духа в теб топло
И на мен ми е странно защо така са го направили

Ако някой знае защо така е направено,моля да ме светне по въпроса
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
dr-who написа:малко ми е странно, до сега не съм виждал е36 на което не можеш да си пуснеш да ти духа в теб топло
И на мен ми е странно защо така са го направили

Ако някой знае защо така е направено,моля да ме светне по въпроса
- Gri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
///sasho написа:А мойто духа топло само в краката и в стъклата , има ли начин да духа топло и дирекно от пред ?![]()
![]()
![]()
Фабрично е така. Направено е за да ти духа свеж въздух в лицето докато в колата е жега (примерно за да не заспиш). Много е удобно. а по-удобното е, че не знам в кой следващ модел се появява копче или врътка до всяка духалка, за да си определяш сам дали да духа топло или студено.
Писано е във форума по този въпрос
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз не съм виждал кола без фабричен климатик, на която можеш да пуснеш горещ въздух през централния отвор... 

Never mistake motion for action...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Leon написа:Аз не съм виждал кола без фабричен климатик, на която можеш да пуснеш горещ въздух през централния отвор...
Моята не е с фабричен и можеш да пуснеш топъл въздух от всякъде

- Leon
- старши ентусиаст
-
Да, може защото й е сложен климатроник и са преправени изцяло въздуховодите и клапите. Ама преди това не е можело. Това имах предвид. Ако просто боднеш климатика, без да преправиш всичко - пак няма да стане 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Leon написа:Аз не съм виждал кола без фабричен климатик, на която можеш да пуснеш горещ въздух през централния отвор...
Aз съм със заводски климатик и мога да си пускам топло през централния отвор

Георги Пенчев
- Leon
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Leon написа:Аз не съм виждал кола без фабричен климатик, на която можеш да пуснеш горещ въздух през централния отвор...
Aз съм със заводски климатик и мога да си пускам топло през централния отворти само за Е36 ли говориш
![]()
Георги Пенчев
Явно проблема е в моето изречение... Когато колата си има фабричен климатик, можеш да пускаш всичко от централния отвор, без морски млекопитаещи

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3