BMW e36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
е тва ти е играта http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%EF%F7%E5
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
2.5TD е колата то пише. 10-12 градско ще ти ги прави без ръчка(според приятел, който караше омега с същия двигател каза дори 12-14, но не вярвам...)
sieg написа:Не е лошо... Ама td или tds е, и какъв обем на двигателя има(2.5?)? Колко харчи? Тия чудесии по него ме плашат, но предполагам че е направено качествено...
2.5TD е колата то пише. 10-12 градско ще ти ги прави без ръчка(според приятел, който караше омега с същия двигател каза дори 12-14, но не вярвам...)

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
!!
Здравей, приятелю!
Не пишеш, взе ли си баварка вече?
318 ТДС са много добри каот изпълнение, не случайно си държат цената. Значи такава можеш да намериш между 8000 и 12000 кинта. Зависи от годината на производство (1995-1998), от състоянието и най-вече - от продавача. Сигурно не ти казвам нищо ново, но може би все пак ще съм ти от полза. За поддръжката и горивото (ако караш всеки ден средно по около 20-30 км) смятам, че ще те оправят около стотина - сто и трийсет кинта на месец (усреднено, без застраховки, паркинг и тям-подобни). Иначе колата си е супер за човек, който не държи на луксозните (и скъпи) машини, но въпреки това си е страшно удобна, лека за каране и предлага достатъчно комфорт.
Е, успех!
Не пишеш, взе ли си баварка вече?
318 ТДС са много добри каот изпълнение, не случайно си държат цената. Значи такава можеш да намериш между 8000 и 12000 кинта. Зависи от годината на производство (1995-1998), от състоянието и най-вече - от продавача. Сигурно не ти казвам нищо ново, но може би все пак ще съм ти от полза. За поддръжката и горивото (ако караш всеки ден средно по около 20-30 км) смятам, че ще те оправят около стотина - сто и трийсет кинта на месец (усреднено, без застраховки, паркинг и тям-подобни). Иначе колата си е супер за човек, който не държи на луксозните (и скъпи) машини, но въпреки това си е страшно удобна, лека за каране и предлага достатъчно комфорт.
Е, успех!
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Още по темата за 318 ТДС: Впрочем - харчи между 6,3 и 7 извънградско и около 8-9 градско. Всичко зависи как умееш да караш.
Мерси за отговора, най-накрая някакво по-дружелюбно отношение.
Не съм си взел още бавареца, защото искам да посъбера повечко пари и да взема нещо читаво, така че покупката се отлага малко.
А за разхода - виждам че е малко повече, но това се търпи напълно. Аз и сега давам около 100 лв на месец, мисля че и тогава ще е толкова.
Ти такова БМВ ли караш, както пише в профила ти? Ако искаш, пиши ми на лична - може да пием по бира някой път...
Не съм си взел още бавареца, защото искам да посъбера повечко пари и да взема нещо читаво, така че покупката се отлага малко.
А за разхода - виждам че е малко повече, но това се търпи напълно. Аз и сега давам около 100 лв на месец, мисля че и тогава ще е толкова.
Ти такова БМВ ли караш, както пише в профила ти? Ако искаш, пиши ми на лична - може да пием по бира някой път...
sieg написа:Мерси за отговора, най-накрая някакво по-дружелюбно отношение.
Потърси и кола на лизинг

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lок-Tar!
Те за това хората са измислили лизингови къщи...
sieg написа:Малко хора са навити на лизинг... все пак говорим за кола втора употреба. Откъде да ме знаят какъв съм и що съм - или има някаква практика в тези случаи, например да не се прехвърля?
Иначе си прав. Ще се огледам и за такова. Само трябва да шитна голфчето преди това.
Те за това хората са измислили лизингови къщи...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
sieg написа:Можеш ли да ми кажеш някоя конкретно с конкретни условия?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=26603&highlight=%EB%E8%E7%E8%ED%E3
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2