Е-36 320i+дигитален километраж

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Е-36 320i+дигитален километраж

Мнение от lz3xz » 22 Мар 2011, 14:03

Колеги доста се рових в темите и търсачката но моя проблем не го открих. БМВ Е-36 320i след смяна на изтощен акумулатор , дигиталният километраж при изваден контактен ключ и заключен автомобил остава да свети постоянно.
Моля,ако някой има виждане по въпроса за помощ. Да допълня, автомобила пали и работи нормално.

Потребител
Аватар

Re: Е-36 320i+дигитален километраж

Мнение от icomk » 23 Мар 2011, 18:38

Колега предпологам си на ясно, че БМВ имат контак и така наречения полуконтакт значи когато колата е на полуконтакт стъклата работят и касетофона и дигиталния километраж сащо така провери дали е такa незнам защо, но съм останал с впечатление че ако сидито ти е сварзано с постоянен ток пак свети дигиталния километраж. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 3,0D
Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW

Мнение от kudo » 23 Мар 2011, 19:35

icomk написа:Колега предпологам си на ясно, че БМВ имат контак и така наречения полуконтакт значи когато колата е на полуконтакт стъклата работят и касетофона и дигиталния километраж сащо така провери дали е такa незнам защо, но съм останал с впечатление че ако сидито ти е сварзано с постоянен ток пак свети дигиталния километраж. :)

Сидито няма нищо общо колега :yes: моето е свързано така и нямам проблеми.
Изображение

Аватар
Кара: е34 525 TDS
Мечтае да кара: e38 750i

Мнение от neo5030 » 23 Мар 2011, 20:10

само от смяната на акумулатора ли се получи ? и може ли старият акумулатор да се е изтощил от това че ти работи постояно дигиталния км ? :roll: :?:
Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW

Потребител
Аватар

Мнение от icomk » 23 Мар 2011, 23:24

kudo написа:
icomk написа:Колега предпологам си на ясно, че БМВ имат контак и така наречения полуконтакт значи когато колата е на полуконтакт стъклата работят и касетофона и дигиталния километраж сащо така провери дали е такa незнам защо, но съм останал с впечатление че ако сидито ти е сварзано с постоянен ток пак свети дигиталния километраж. :)

Сидито няма нищо общо колега :yes: моето е свързано така и нямам проблеми.

Да колега колега обачекогато е свързан жилтия за червения кебел на сидито колата си стои на полуконтакт дори и да ти е варнат ключа :)

Потребител
Аватар

Мнение от lz3xz » 24 Мар 2011, 5:49

Акумулатора му дошло времето за смяна.Проблема се появи,когато сложих друг 45А само за запалване на автомобила
и преместване му от едно място на друго.Сидито е свързано коректно на стандартната букса на автомобила.След доста
четене във форума, относно оплакванията на колегите свързани с ел.уредбата на автомобила проверих.
1.снопа кабели на задния капак-здрави са,като нови.
2.предпазители изправни.
В таблицата позиция-инструменти на таблото са дадени №23,27,31,46 последовотелно ги изваждах и само при №46
дигиталния километраж гасне,но при изваден №46 стоповете не работят.

Потребител
Аватар

Мнение от lz3xz » 24 Мар 2011, 18:50

Колеги проблема открит-блокирал бутон във жабката и плафона свети постоянно.Поправих същия и дисплея и компа
изгаснаха,както е нормално когато автомобила е в покой.Голямо благодаря на всички взели участие в обсъждането на
проблема.

Назад към E36