Е-36 320i+дигитален километраж
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Е-36 320i+дигитален километраж
Колеги доста се рових в темите и търсачката но моя проблем не го открих. БМВ Е-36 320i след смяна на изтощен акумулатор , дигиталният километраж при изваден контактен ключ и заключен автомобил остава да свети постоянно.
Моля,ако някой има виждане по въпроса за помощ. Да допълня, автомобила пали и работи нормално.
Моля,ако някой има виждане по въпроса за помощ. Да допълня, автомобила пали и работи нормално.
Re: Е-36 320i+дигитален километраж
Колега предпологам си на ясно, че БМВ имат контак и така наречения полуконтакт значи когато колата е на полуконтакт стъклата работят и касетофона и дигиталния километраж сащо така провери дали е такa незнам защо, но съм останал с впечатление че ако сидито ти е сварзано с постоянен ток пак свети дигиталния километраж. 

- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
icomk написа:Колега предпологам си на ясно, че БМВ имат контак и така наречения полуконтакт значи когато колата е на полуконтакт стъклата работят и касетофона и дигиталния километраж сащо така провери дали е такa незнам защо, но съм останал с впечатление че ако сидито ти е сварзано с постоянен ток пак свети дигиталния километраж.
Сидито няма нищо общо колега

- neo5030
-
-
- Кара: е34 525 TDS
- Мечтае да кара: e38 750i
само от смяната на акумулатора ли се получи ? и може ли старият акумулатор да се е изтощил от това че ти работи постояно дигиталния км ?

Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW
kudo написа:icomk написа:Колега предпологам си на ясно, че БМВ имат контак и така наречения полуконтакт значи когато колата е на полуконтакт стъклата работят и касетофона и дигиталния километраж сащо така провери дали е такa незнам защо, но съм останал с впечатление че ако сидито ти е сварзано с постоянен ток пак свети дигиталния километраж.
Сидито няма нищо общо колегамоето е свързано така и нямам проблеми.
Да колега колега обачекогато е свързан жилтия за червения кебел на сидито колата си стои на полуконтакт дори и да ти е варнат ключа

Акумулатора му дошло времето за смяна.Проблема се появи,когато сложих друг 45А само за запалване на автомобила
и преместване му от едно място на друго.Сидито е свързано коректно на стандартната букса на автомобила.След доста
четене във форума, относно оплакванията на колегите свързани с ел.уредбата на автомобила проверих.
1.снопа кабели на задния капак-здрави са,като нови.
2.предпазители изправни.
В таблицата позиция-инструменти на таблото са дадени №23,27,31,46 последовотелно ги изваждах и само при №46
дигиталния километраж гасне,но при изваден №46 стоповете не работят.
и преместване му от едно място на друго.Сидито е свързано коректно на стандартната букса на автомобила.След доста
четене във форума, относно оплакванията на колегите свързани с ел.уредбата на автомобила проверих.
1.снопа кабели на задния капак-здрави са,като нови.
2.предпазители изправни.
В таблицата позиция-инструменти на таблото са дадени №23,27,31,46 последовотелно ги изваждах и само при №46
дигиталния километраж гасне,но при изваден №46 стоповете не работят.
Колеги проблема открит-блокирал бутон във жабката и плафона свети постоянно.Поправих същия и дисплея и компа
изгаснаха,както е нормално когато автомобила е в покой.Голямо благодаря на всички взели участие в обсъждането на
проблема.
изгаснаха,както е нормално когато автомобила е в покой.Голямо благодаря на всички взели участие в обсъждането на
проблема.
7 мнения
• Страница 1 от 1