Проблем с климатроника на Е36 -318 ! ПОМОЩ !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с климатроника на Е36 -318 ! ПОМОЩ !
Може ли някой да ми обясни следният проблем:При запалване на автомобила,климатика се включва сам,вентилаторът се усилва*сам* до край и започва да духа голям студ ,като бутоните не се подчиняват изобщо,а на дисплея излиза Е9.Каква може да е причината и къде и как може да се отстрани,че така изобщо не може да се кара... 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
здравей,
Сещам се за заяло копче от "бутониерата" за управление на климатроника... например бутона "+", ама чак Е9 да ти изписва, за това вече не знам!
Сещам се за заяло копче от "бутониерата" за управление на климатроника... например бутона "+", ама чак Е9 да ти изписва, за това вече не знам!
Питане
Пичове, карам Е36 и имам двузонов климатроник. Тъй като за първи път карам с клима, имам някои въпроси. Защо температурата в цялото купе се контролира само от лявото копче, а това което отговаря за дясната част на купето не действа. Става дума за зимни условия. Дали пък просто нещо не е изгоряло?
Живей бързо, живей на скорост, бъди красив труп!
Re: Питане
madcop написа:Пичове, карам Е36 и имам двузонов климатроник. Тъй като за първи път карам с клима, имам някои въпроси. Защо температурата в цялото купе се контролира само от лявото копче, а това което отговаря за дясната част на купето не действа. Става дума за зимни условия. Дали пък просто нещо не е изгоряло?
двузоновите климатици са си една глупост ама...
какво трябва да става е че лявото контролира като изцяло, а дясното позволява на пътника да си регулира (до известна степен) температурата на въздуха която изкача от неговите отвори само.
в повецэто случаи подното парно си е едно за цялата кола...
и като си помислиш колко е голяма и отделена колата, ти дава идея каква тъпотия е и колко добре наистина работи.
4 мнения
• Страница 1 от 1