Проблем с километража
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с километража
Здравейте,
От време на време ми се случва всички уреди зависещи от изминатото растояние(километраж, изминати километри, текущ разход) да спират да работят. Това се случва когато колата е вече достигнала нормална работна температура(минати са поне 10-на километра), изключа за малко и след това пак тръгна. Ако истине напълно след това се оправя гарантирано:).
Някой ако има някаква идеии, които могат да оправат проблема лесно, моля да сподели:) Ако ли не май ще трябва да я водя на доктор:(
PS. Е36 318i m43(мисля)
От време на време ми се случва всички уреди зависещи от изминатото растояние(километраж, изминати километри, текущ разход) да спират да работят. Това се случва когато колата е вече достигнала нормална работна температура(минати са поне 10-на километра), изключа за малко и след това пак тръгна. Ако истине напълно след това се оправя гарантирано:).
Някой ако има някаква идеии, които могат да оправат проблема лесно, моля да сподели:) Ако ли не май ще трябва да я водя на доктор:(
PS. Е36 318i m43(мисля)
- stanislaw40
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M5
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
jk написа:Да не е от батериите на таблото... потърси мисля че имаше подобни теми...
При Е36 няма батерии!!!
П.С. Яворе,не се хили,а си смени твойте батерии,че нещо ти пропушва на богато комбито

- stanislaw40
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M5
Не мога да стигна да я откарам да я видят в дару или камор. То и да я откарам то като си работи тия ще двигнат рамене и ще кажат не знаем:). На едно място ми казаха, че не било от датчика(ако е датчик), а било някъде по таблото ама толкова. Иначе е супер дразнещо като го направи това, осбено като трябва да го обясняваш на господата полицаите.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
аз карам е 32 и таблото ми отказа тотално никои не знае от какво
сменях наред и нищо вече незнам кво да правя
сменях наред и нищо вече незнам кво да правя
9 мнения
• Страница 1 от 1