Angel Eyes Модул
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Beamer_NN
- Потребител
-
- Кара: E46
Re: Angel Eyes Модул
Колеги някой може ли да ми каже поне къде могат да ми го направят и срещу каква сума 

- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
Beamer_NN написа:Колеги някой може ли да ми каже поне къде могат да ми го направят и срещу каква сума
Погледни тук http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 9&start=15

- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Начина по които се сещам е да се свърже определена светлина по ваш избор към алармата,да вземем за пример халогени+ейнджъл при заключване се включват да кажем за около 30 секунди и угасват,при отключване по същия начин,за плавно гаснене имаше някаде в интернет тема направена но на ксенонови крушки не ставаше трябва да са стандартни и бяха определни..за подобни глезотиики е за предпочитане да се добави втори комфорт модул за да не се почнат нови теми с типа на "спряха да ми работят всички екстри"
Тези дни съм решил да опитам да го направя по описания начин и също така малко американско изкуство,с регулиране на мигачите да светят по силно или по слабо,
Ще пиша подробно като има резултат

Тези дни съм решил да опитам да го направя по описания начин и също така малко американско изкуство,с регулиране на мигачите да светят по силно или по слабо,

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2