лампа за маслото 318tds 97г
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
лампа за маслото 318tds 97г
сутрин като запаля лампата за маслото си свети и педала на спирачката е твърд като я изфорсирам към 3000-3500 оборота и се оправя .проблема се появи преди да стане студено.в студовете не правеше проблеми а как се стопли се появи отново и при положение че колата е престояла няколко часа минимум 4-5 часа
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: лампа за маслото 318tds 97г
Много ти е гъсто маслото или помпата маслената не е наред,масления филтър да е сменян скоро...педала да е такъв си виж сервото и маркуча който отива към него..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
vladi_a_i написа:Много ти е гъсто маслото или помпата маслената не е наред,масления филтър да е сменян скоро...педала да е такъв си виж сервото и маркуча който отива към него..
мдаа.. колегата е прав масло ,маслена помпа!!! или филтър ,тъй като тдс-а има вакум помпа която е на самият разпределителен вал и нанея и трябва масло да работи ,и извинявам се за

смемявам си маслото на 10000км и всички филтри при един и същ маистор проблема се появи преди смяна може би ден два преди това.беше ми много мръсен въздушния и маистора каза че е от това но след няколко дни пак се появи обадих му се и ми каза че е може би зацапана маслената помпа и на следващата смяна на маслото щял да сложи добавка за почистване на картера и след като стана студено и изчезна проблема се успокоих но от няколко дни как е топло пак ми прави същия номер и ми е доста притеснено.благодаря ви за мненията колеги дано намеря проблема
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
5 мнения
• Страница 1 от 1