Проблем с таблото на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Проблем с таблото на е36
Проблемът е следният: както си карам и таблото изгасва за секунди, все едно колата не е в движение и след малко пак се включва.Понякога става по - често, понякога не толкова, но винаги го има. Ясно, че явно е пренавивано, бабина ти трънкина, ама ми писна да се занимавам с табла и въпроса ми е: Има ли проблем да си карам така, смисъл да си гасне и да си се пуска, ще стане ли нещо или ефекта от цялата работа е, че е дразнещо да гасне и да спира постоянно ?
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Проблем с таблото на е36
От таблото е. Доколкото знам един кварцов елемент прави тия мизерии. Иначе проблем няма да си караш така, и моето е на същото дередже, и наистина много дразни.
ПП: Ползвай търсачката

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Dirty M5 driveR написа:От таблото е. Доколкото знам един кварцов елемент прави тия мизерии. Иначе проблем няма да си караш така, и моето е на същото дередже, и наистина много дразни.

А моят оборотомер се прави на часовник

- Bum Bumer
- Потребител
-
- Кара: E36 320i M50B20
- Мечтае да кара: колелото с 200
Колега, да не те разочаровам но Е36 ците май си страдат от тази децка болест, моето пък когато колата е преседяла много часове и като я запаля всичко по таблото е забило, спи си и пет пари не дава
докато колата е студена, като позатопли малко и стрелките трагнат, иначе лампите си светат, понякога пък си трагват без проблем, но съм забелязал че лятото не го прави тоз проблем тоест в топло време или когато я пече сланце, но твоя проблем със внезапното спиране е по срещан, тук някаде в тема бях чел че таблата след 94г БМВ та не правели тез проблеми, но и аз не мисля че е проблем да си караш така освен само че дразни
хайде със здраве колега 

- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Dirty M5 driveR написа:От таблото е. Доколкото знам един кварцов елемент прави тия мизерии. Иначе проблем няма да си караш така, и моето е на същото дередже, и наистина много дразни.
Ползвал съм я търсачката, но никъде не видях отговор/въпрос на въпроса: "Има ли проблем да си карам така"

Мерси на всички за мненията

Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Besnia2005 написа:Dirty M5 driveR написа:От таблото е. Доколкото знам един кварцов елемент прави тия мизерии. Иначе проблем няма да си караш така, и моето е на същото дередже, и наистина много дразни.
Ползвал съм я търсачката, но никъде не видях отговор/въпрос на въпроса: "Има ли проблем да си карам така"На мен това ми е въпроса, а не как да го реша
Мерси на всички за мненията
Ако не те дразни щом гасне за по малко няма проблем! Ако изгасне и после не тръгне проблема е, че не можеш да си следиш показателите! Иначе може и без табло

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
u`F`o написа:Dirty M5 driveR написа:От таблото е. Доколкото знам един кварцов елемент прави тия мизерии. Иначе проблем няма да си караш така, и моето е на същото дередже, и наистина много дразни.
![]()
А моят оборотомер се прави на часовникУскорявам - цък 1 500 оборота, следващото движение на стрелката е цък 2 000 оборота, следват цък 2700 оборота, цък 3000 оборота, цък 3400 оборота и вече след 3500 оборота си върви плааавно до 6 800, жалко, че нямам време да го гледам в този оборотен диапазон
Мда, същата картинка при мен

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Само с ново табло ли се решава проблема? 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
наи лесното е друго табло..
ако ти се занимава се занимаваи с ремонти но гаранция няма
ако ти се занимава се занимаваи с ремонти но гаранция няма
9 мнения
• Страница 1 от 1