Нередности с таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Нередности с таблото
Здравейте колеги,имам бмв316и,95год,проблема ми е следния-там ,където от4ита километража и маслото не работят нормално.Цифрите на километража не се виждат добре т.е. са на половина и при маслото е така-не се виждат.Интересното е,4е понякога вси4ко е нормално ,но през пове4ето време са си на половина.Питането ми е дали има
проблем с някоя ел. кабел или трябва да си сменя цялото табло?
Имам и още един въпрос трябва ли постоянно сензора за маслото да се вижда докато карам или не?Защото ,когато колата е на контакт се вижда,а като я запаля се скрива.
Надявам се ,4е сте ме разбрали и ще 4акам вашите отговори.
БЛАГОДАРЯ
проблем с някоя ел. кабел или трябва да си сменя цялото табло?
Имам и още един въпрос трябва ли постоянно сензора за маслото да се вижда докато карам или не?Защото ,когато колата е на контакт се вижда,а като я запаля се скрива.
Надявам се ,4е сте ме разбрали и ще 4акам вашите отговори.
БЛАГОДАРЯ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Нередности с таблото
Не ти отчита или не ти свети?
Инспекцията трябва да гасне след като запалиш. По таблото нищо не трябва да свети постоянно от индикаторите, ако всичко ти е ОК.
Инспекцията трябва да гасне след като запалиш. По таблото нищо не трябва да свети постоянно от индикаторите, ако всичко ти е ОК.
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Благодаря за индикатора за маслото разбрах, 4е не трябва да свети!
Добре, какво ще кажете по въпроса с километража ,защо цифрите се виждат на половина?Това е проблем с някои кабел или трябва да се сменя цялото табло.Пак повтарям -от време на време се оправят, оба4е много рядко.Ина4е си светят.
Много ви благодаря за бързите отговори
Добре, какво ще кажете по въпроса с километража ,защо цифрите се виждат на половина?Това е проблем с някои кабел или трябва да се сменя цялото табло.Пак повтарям -от време на време се оправят, оба4е много рядко.Ина4е си светят.
Много ви благодаря за бързите отговори
Няма ли кои да каже защо цифрите на километража са на половина от къде идва проблема
- Zlobil
- младши ентусиаст
-
Ти погледна ли линка който са ти дали колегите горе?
Да нямамаш някоя изгоряла крушка?
Така както си описваш проблема незнам кой ще ти помогне, аз лично не разбирам много от това:
Цифри по километража много, пък и това което отчитало маслото не го знам.
Да нямамаш някоя изгоряла крушка?
Така както си описваш проблема незнам кой ще ти помогне, аз лично не разбирам много от това:
dimivan написа:....проблема ми е следния-там ,където от4ита километража и маслото не работят нормално.Цифрите на километража не се виждат добре т.е. са на половина и при маслото е така-не се виждат.
Цифри по километража много, пък и това което отчитало маслото не го знам.
8 мнения
• Страница 1 от 1