Грешка Air bag
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Re: Грешка Air bag
Чистих я 2 пъти , файда нулева. Всеки казва различно. Двама са само с едно и също становище, че е електронната везна под седалката. Дали е така обаче ? Имали също такова нещо ? Ако има що се гвари ? На тези въпроси засега гадаем. Времето не позволява да се разджибиджат седалките.
Да, има такава "везна" в пасажерската седалка на е36 с поне 2 аербега...
Има подробни теми с описание как се решава проблема с датчика под пасажерската седалка. Потърси из форума, има поне 5-6 теми, в които е писано. Даже последно преди няколко дни мярнах една, така че може и в първите страници на подфорума да има тема...
Има подробни теми с описание как се решава проблема с датчика под пасажерската седалка. Потърси из форума, има поне 5-6 теми, в които е писано. Даже последно преди няколко дни мярнах една, така че може и в първите страници на подфорума да има тема...
- 5ър
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 520i, 325tds, 323i; сега 528i
- Мечтае да кара: E46 М3CSL
Ако може да добавя за везната под пасажерската седалка - много внимавайте, като ходите по автомивки да ви чистят колата отвътре. Ако някой по - солиден служител си забие коляното в седалкта и се отпусне с цялата си тежест да се подпре, е хубаво да го озаптите
, че има такива случаи да се прецаква така този "кантар".

Still Speedin
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Аз имах същия проблем - преди 3 год ми светна лампата като си карах извън града. Отидох във Варна карс и ми я изгасиха - казаха че е от кабелчето на кантара и било се закачило като се мърдала седалката напред-назад. Една година по-късно пак светна лапмата на бега, отидох в друг сервиз и като свалихме седалката се оказа, че от официалния БМВ сервиз бяха сложили някакъв диод на буксата преди електронната везна и явно така я бяха изгасили. Махнахме въпросния диод и лампата угасна след диагностиката. Преди около месец (една година по-късно) светна отново. Като я прочетохме с апаратурата ми изписа съобщение - обтягане колан на пасажер. Ще ходя да я правя скоро и ще пиша какво е било. Може и да е от пиропатрона....
Лошото е че ако се кара със светната лампа, не работи системата и не отваря беговете при удар.
Лошото е че ако се кара със светната лампа, не работи системата и не отваря беговете при удар.
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Дано не си прав колега. Доста хора ми казват карай си спокойно то да не става ама ще се отворят

- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
щом свети червената светлина това значи че уредите за която сигнализира не работят.Моята лампа светна когато свалях таблото да си поправям километража.Волана тогава не го свалях,само дадох веднъж на контакт да видя дали цифрите ще се покажат нормално и оттогава свети лампата.Трябва и аз да ходя да ми трият грешката.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2