Електронен климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bavareca112
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: Novata 5-ca
Електронен климатроник
Здравейте карам 3.18 ТДС ама не сам мн на ясно с климата от скоро я имам
Сега в студени дни го пискам да духа направо само без в краката как е най-правилно да го пускам какво е това АUTO него ли трябва да натискам при зимни условия? При коя команда хар4и и при коя си е обикновенно парно без да харче? Моля дайте някакво разяснение Благодаря
Сега в студени дни го пискам да духа направо само без в краката как е най-правилно да го пускам какво е това АUTO него ли трябва да натискам при зимни условия? При коя команда хар4и и при коя си е обикновенно парно без да харче? Моля дайте някакво разяснение Благодаря

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Електронен климатроник
bavareca112 написа: При коя команда хар4и и при коя си е обикновенно парно без да харче? Моля дайте някакво разяснение Благодаря

Иначе при натиснато ауто,климатроника ти поддържа зададената температура,като автоматично усилва или намалява струята въздух,според зададените градуси и ти поддържа постоянна температура в купето.Когато е изключено ,духа каквото си му задал като параметри. А това как е най-правилно да ти духа през зимата,вервай ми не знам как да ти отговоря

п.п. Това първата кола ли ти е ?

- bavareca112
- Потребител
-
Не имал сам пак бмв ама с климатик
На това не му разбирам на климата Като натисна да ми духа на предния прозорец да ми го из4исти духа само там
Как става да ми духа равномерно навсякаде коя команда
На това не му разбирам на климата Като натисна да ми духа на предния прозорец да ми го из4исти духа само там
Как става да ми духа равномерно навсякаде коя команда
Ми като включиш трите копчета най в ляво ще ти духа навсякъде.Горното е за джама ,средното за централната духалка и долното е за краката.КОгато са включени и трите духа равномерно навсякъде.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bavareca112 написа: Като натисна да ми духа на предния прозорец да ми го из4исти духа само там
Готиното на тая клима е ,че прави точно каквото и зададеш,а ти недоволстваш ...

Направо не е истина с какви глупости се занимавам,ма дано да са ти от полза ...

- bavareca112
- Потребител
-
Мерси мерси разучих ги вече 

- stiel_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M52B28TU
А за това кога да харчи и кога не: когато Е натиснат бутона с картинка СНЕЖИНКА тогава харчи и НЕ харчи когато не е натиснат бутона
--> климатик

--> климатик

Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
http://vbox7.com/play:1946a9ae
viewtopic.php?f=46&t=248125
- роско бмв gr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: умряло 316 автоматично купе
- Мечтае да кара: lancia HF integrale
- Детайли за колата: умряло 316 купе автоматик
Чакай и аз да ползвам темата,да питам.На моя панел на копчето за циркулация има два знака,единият за циркулация а другото пак кръгче ама с едно "А" вътре.Та, е те това за какво е?
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
bavareca112 написа:Здравейте карам 3.18 ТДС ама не сам мн на ясно с климата от скоро я имам
Попринцип "АУТО", поддържа зададената температура и автоматично определя къде да духа /в горната част, по средата или отдолу/. Ако искаш съвет за зимата, "АУТО; горе; долу; 20-21 С".

Относно бутона под климатика с двата символа, кръгчето затваря притока на въздух в купето, а "А" автоматично отваря и затваря клапата за въздух от вън т.е. по-бързо да охлади или да загрее!

- роско бмв gr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: умряло 316 автоматично купе
- Мечтае да кара: lancia HF integrale
- Детайли за колата: умряло 316 купе автоматик
Мерси колега то пише и в мануала на колата ама кат незнам бъкел немски.
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
Кръгче - циркулация на въздуха в купето, външен въздух не влиза!
Кръгче с А- автоматична циркулация, датчик отпред до радиатора следи качеството на въздуха и изолира купето от външния въздух само ако той (въздуха) е замърсен.
Кръгче с А- автоматична циркулация, датчик отпред до радиатора следи качеството на въздуха и изолира купето от външния въздух само ако той (въздуха) е замърсен.
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
pit55 написа:Кръгче с А- автоматична циркулация, датчик отпред до радиатора следи качеството на въздуха и изолира купето от външния въздух само ако той (въздуха) е замърсен.
Т.е. постоянно купето е изолирано, с този въздух в града!

pit55 написа:Кръгче с А- автоматична циркулация, датчик отпред до радиатора следи качеството на въздуха и изолира купето от външния въздух само ако той (въздуха) е замърсен.
По някога пишете е**** глупостите!Автоматичната ре-циркулация е когато колата спре да затвори клапите,а когато тръгнеш ги отваря!
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
IPI78 написа:pit55 написа:Кръгче с А- автоматична циркулация, датчик отпред до радиатора следи качеството на въздуха и изолира купето от външния въздух само ако той (въздуха) е замърсен.
По някога пишете е**** глупостите!Автоматичната ре-циркулация е когато колата спре да затвори клапите,а когато тръгнеш ги отваря!

Момец, AUC sensor bmw - копирай това в гугъл и чети на воля

14 мнения
• Страница 1 от 1