диодни крушки за осветлението в купето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
диодни крушки за осветлението в купето
здравеите колеги мисля да си подменя крушките на плафоните с диодни. но с диодните крушки няма ли да ми изписва на борда за изгорели крушки. някои ако е слагал да сподели ето и снимка на диодните
Re: диодни крушки за осветлението в купето
Не че и от вторият опит успя с линка за снимка де
Иначе аз си ги смених с диодни, взех си абсолютно същият цокъл, а самата крушка вътре е с 3 диода. Доста добре се получи, не съмс големият борд, но мисля, че няма да дава грешка.
2.50лв. струваше парчето, от магазин за автоаксесоари. От същите сложих и на номера отзад, 1 към 1 са с тия за плафоните.

Иначе аз си ги смених с диодни, взех си абсолютно същият цокъл, а самата крушка вътре е с 3 диода. Доста добре се получи, не съмс големият борд, но мисля, че няма да дава грешка.
2.50лв. струваше парчето, от магазин за автоаксесоари. От същите сложих и на номера отзад, 1 към 1 са с тия за плафоните.
аз съм със средния борд колега. диодите нали имат по ниска консумация и дали щте го отрази като изгоряла крушка за линка си прав и поснах целия саит
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бая по-нова кола от е36 трябва да си вземеш, ако искаш да ти изписва нещо като смениш интериорна крушка 

6 мнения
• Страница 1 от 1