нормално ли е
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
нормално ли е
Здравей те
имам следното питане:
Когато запаля колата сутрин, независимо от външната температура -20 до +40, колата ми работи все на 700-800 оборота като когато е студено 10-15 секунди ги променя т с по трудно ги стабилизира
Имам познат който има 316 95г не е с М40 като запали работи на 1200 оборота за около минута
Кое е нормалното
И още-когато давам гас оборотомера се вдига плавно а обратно на степени /с прекъсване,задържа и т н/
Благодаря на всички за предишните и сегашни отговори
имам следното питане:
Когато запаля колата сутрин, независимо от външната температура -20 до +40, колата ми работи все на 700-800 оборота като когато е студено 10-15 секунди ги променя т с по трудно ги стабилизира
Имам познат който има 316 95г не е с М40 като запали работи на 1200 оборота за около минута
Кое е нормалното
И още-когато давам гас оборотомера се вдига плавно а обратно на степени /с прекъсване,задържа и т н/
Благодаря на всички за предишните и сегашни отговори
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Колега на се притесняваи и при мене е така.Това е напълно нормално в първите ниаколко минути на двигателя.Когато позагрее малко всичко се оправя.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
kmet - те,какво стана с главата
Нали казваше,че имаш проблем с нея
Всеки случай,не е нормално да работи на тези честоти,като е студен мотора и още повече да тресе
Аз наблюдение на тези двигатели нямам особенно,но когато със Plague бяхме в Швейцария и гледахме в една автокъща такава кола,човека там я запали студена и на нас ни се събраха очите какъв приказно-плавен и тих ход имаше двигателя
Всичко различно от това е меко казано нередно
Георги Пенчев

Аз наблюдение на тези двигатели нямам особенно,но когато със Plague бяхме в Швейцария и гледахме в една автокъща такава кола,човека там я запали студена и на нас ни се събраха очите какъв приказно-плавен и тих ход имаше двигателя

Всичко различно от това е меко казано нередно

Георги Пенчев
5 мнения
• Страница 1 от 1