как сам да си сменя предните и задните пружини с 30на30
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: как сам да си сменя предните и задните пружини с 30на30
Че и до колкото знам ги продаваше за 150, което не е малко.
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3.0 Д
- Мечтае да кара: X5 M 5.0D
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
да не трябва някакви други тампони за горната част?
а задните станаха ли ?
а задните станаха ли ?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ivailo написа:ДНЕС СЛОЖИХА ПРУЖИНИТЕ ВЪВ СЕРВИЗ ПОНЕЖЕ:КОЛЕГАТА ОТ ФОРУМА С ПРЯКОР (ICE) МЕ ПРЕЦАКА И МИ Е ДАЛ ПРУЖИНИ КОЙТО НЕ ПАСВАТ ЗА Е36 А ТОЙ ТВЪРДЕШЕ ТОЧНО ТОВА ЧЕ СА ЗА Е36 6 ЦИЛИНДЪРА,ЗА ТОВА И ПИША СЪС ГЛАВНИ БУКВИ,СВАЛИХМЕ ГИ В СЕРВИЗА СТОКОВИТЕ И ХОП ИЗНЕНАДА НОВИТЕ НЕ ПАСВАТ ГОРЕ НА КАПАКА ДЕТО СЕ ЗАТВАРЯ ПРУЖИНАТА И ПОСЛЕ ТАМПОНА И Т.Н.ПРОСТО КАПАЧКАТА НЕ ИСКАШЕ ДА ЛЕГНЕ НА ПРУЖИНАТА,САМАТА ПРУЖИНА ОТ ГОРНАТА СТРАНА БЕШЕ ПО-ТЯСНА.
Колега ти свърза ли се с него за коментар по случая?
ICE не е от вчера във форума и е малко вероятно да те е подвел умишлено.

- ivailo
- младши ентусиаст
-
ми свързах се но каза че аз съм си бил виновен че не съм бил проверил кода,но по код отговарят за е36 320и. и ги взех,той каза тогава че не са слагани на кола били чисто нови и ги бел взел от модератор на форума,но в сервиза казаха че били пробвани да се слагат защото ръбовете то даже си личеше че беше взимано от тях със флекс,но аз като не знам какво да гледам и ме прецака.Да знам че е от много време във форума това беше 1вото нещо което погледнах и по-принцип това гледам 1во,благодарение на което онзи ден не ме преметна един от Варна с едни гуми който е на 3 месеца във форума.
Много тъпо преди ме каза че му ги били пратили от Германия са били от модератор на форума да съм се свържел с него и не иска да ми върне парите била моя грешка че съм ги бил взел
А ги взех преди повече от месец и му казах че ще ги слагам началото на март и нещо ако не е наред случайно ще се чуем АМИ чухме се ама

Много тъпо преди ме каза че му ги били пратили от Германия са били от модератор на форума да съм се свържел с него и не иска да ми върне парите била моя грешка че съм ги бил взел

Последна промяна ivailo на 27 Фев 2011, 1:28, променена общо 1 път
- ivailo
- младши ентусиаст
-
ares2 написа:да не трябва някакви други тампони за горната част?
а задните станаха ли ?
самата шапка не влиза не стига дори до тампона!!!
задните станаха!!!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
viewtopic.php?f=134&t=31221&start=1590 - има си тема за такива случаи 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ivailo написа:ми свързах се но каза че аз съм си бил виновен че не съм бил проверил кода,но по код отговарят за е36 320и. и ги взех,той каза тогава че не са слагани на кола били чисто нови и ги бел взел от модератор на форума,но в сервиза казаха че били пробвани да се слагат защото ръбовете то даже си личеше че беше взимано от тях със флекс,но аз като не знам какво да гледам и ме прецака.Да знам че е от много време във форума това беше 1вото нещо което погледнах и по-принцип това гледам 1во,благодарение на което онзи ден не ме преметна един от Варна с едни гуми който е на 3 месеца във форума.
Много тъпо преди ме каза че му ги били пратили от Германия са били от модератор на форума да съм се свържел с него и не иска да ми върне парите била моя грешка че съм ги бил взелА ги взех преди повече от месец и му казах че ще ги слагам началото на март и нещо ако не е наред случайно ще се чуем АМИ чухме се ама
![]()
![]()
Колега пиши в темата за некоректни в радел продава, там ще се изясни случая.

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3