Прекъсва М50Б20 Ванос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- neo5030
-
-
- Кара: е34 525 TDS
- Мечтае да кара: e38 750i
Прекъсва М50Б20 Ванос
Прблемат се появи вчера.. моторът прекъсва,оборотите се дигат до към 5 хил. Но с прекъсване,и ако ги задържиш почва да падат.
няма грам мощност. от какво може да се получава това? Също така гърми и през филтара.. Не е имала газ никога. При палене пали от 2-ри път,първият винаги върти но нейска или ако задържа многооо трудно едва едва дига оборотите докато запали ..

Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW
- jorji6i6i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M50B20 E36
- Мечтае да кара: M3
Re: Прекъсва М50Б20 Ванос
това се получава от "лоша горивна смес"....
провери първо налчгането на бензиновата рейка и после се съсредоточи над дебитомера и ТПС-а, естествено да не забравяме и ламбда сондата
успех
но трябва да си сигурен в бобините и свещите
провери първо налчгането на бензиновата рейка и после се съсредоточи над дебитомера и ТПС-а, естествено да не забравяме и ламбда сондата
успех

но трябва да си сигурен в бобините и свещите

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Проверяваш първо свещи и бобини. И ако са ок е добре да я закараш на диагностика първо, може някой датчик да е (на коляновия вал прави такива мизерии). Бензинова помпа виж, регулатор и т.н. Така през форума само идеи да ти дадем, може да е от бог знае какво.
- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
залагам за ламбда или дебитомер
4 мнения
• Страница 1 от 1