Мнение от експертите от форума
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Мнение от експертите от форума
Здравейте,
Понеже ще си продавам старата кола Е36 320i, 04.92, и ми се иска да получа съвет от вас, за колко пари мога да я продам. Колата е в перфектно състояние за годините си, сменени и четирите амортесьора с оригинални Боге (преди 3-4000 км), рециклирана рейка (преди 500 км), всичко сменено по предното окачване, включително пружини и носачи. Карана е само с оригинално масло за Порше купувано от Оркид спортс карс. Претапициран таван, т.е. сега е с чисто нов (старият беше провиснал). Гледана е много мераклийски и е поддържана добре. Иначе екстрите и са:
- 17" джанти с 215/45/17 гуми
- фарове Хела с ейнджъл айс
- бели кристални мигачи + странични
- кристални халогени
- направен фейслифт
- раздути задни вежди
- лип спойлер
- цялата е пребоядисана в цвета на по-новите модели
- CD Player JVC
- бонус - готин рег. номер
- средния борд компютър
- иначе има стандартните неща за модела: ABS, ел. стъкла, ел. огледала...
- колата е на около 180 000 (не знам до колко са реални, предполагам не са много реални). Вкарана е в България 2000 г. на 109 000 км.
Та така, дайте идея реално за колко бих могъл да я продам, защото това ще ми е първото свободно продаване (предишните коли все съм ги продавал на роднини).
Снимки на колата има в галерията ми. За съжалние има някакъв лимит и не можа да кача снимките отзад
Понеже ще си продавам старата кола Е36 320i, 04.92, и ми се иска да получа съвет от вас, за колко пари мога да я продам. Колата е в перфектно състояние за годините си, сменени и четирите амортесьора с оригинални Боге (преди 3-4000 км), рециклирана рейка (преди 500 км), всичко сменено по предното окачване, включително пружини и носачи. Карана е само с оригинално масло за Порше купувано от Оркид спортс карс. Претапициран таван, т.е. сега е с чисто нов (старият беше провиснал). Гледана е много мераклийски и е поддържана добре. Иначе екстрите и са:
- 17" джанти с 215/45/17 гуми
- фарове Хела с ейнджъл айс
- бели кристални мигачи + странични
- кристални халогени
- направен фейслифт
- раздути задни вежди
- лип спойлер
- цялата е пребоядисана в цвета на по-новите модели
- CD Player JVC
- бонус - готин рег. номер

- средния борд компютър
- иначе има стандартните неща за модела: ABS, ел. стъкла, ел. огледала...
- колата е на около 180 000 (не знам до колко са реални, предполагам не са много реални). Вкарана е в България 2000 г. на 109 000 км.
Та така, дайте идея реално за колко бих могъл да я продам, защото това ще ми е първото свободно продаване (предишните коли все съм ги продавал на роднини).
Снимки на колата има в галерията ми. За съжалние има някакъв лимит и не можа да кача снимките отзад

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
92ра и без клима падаш ноо лошо с цената може и за 7к да не я продадеш
тва е истината пич
Но иначе колата е страшно читава 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Колега , колата е страхотна. Аз работя близо входа на южния парк и от поне 2 месеца ако минавам покрай нея пеша не мога да не спра да я огледам. понеже виждам че не мърда от там мислех да питам пазача чия е и не се ли продава. Страхотен цвят и халогени и фарове..... Има изключителен вид за годините си. Ако я бях видял 7-8месеца по-рано.....
моята е по-нова но не може да се сравни с тази. Дръж висока цена!!!
пиши още нещо за нея
пиши още нещо за нея
- soreman
- младши ентусиаст
-
S L A V Y написа:Колега , колата е страхотна. Аз работя близо входа на южния парк и от поне 2 месеца ако минавам покрай нея пеша не мога да не спра да я огледам. понеже виждам че не мърда от там мислех да питам пазача чия е и не се ли продава. Страхотен цвят и халогени и фарове..... Има изключителен вид за годините си. Ако я бях видял 7-8месеца по-рано.....
пиши още нещо за нея
Ахам мерси много. Значи аз понеже през Ноември си взех Е46 и от тогава е държа там на паркинга за да я пооправя за продаване, иначе преди си стоеше в гараж, но там сега стои Е46-цата и няма как. Жалко наистина че сме се разминали, но преди 7-8 месеца не е стоял въпроса да я продавам. Хубавото е че е вкарана от Швейцария и двигателя и е много читав. За тези 5 1/2 години които съм я карал най-сериозното нещо което съм правил по двигателя е да сменя бубини и уплътнението на клапаните, всичко друго е само консумативи.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
10 мнения
• Страница 1 от 1