Чертеж на Mb52b20??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- rocky66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i и 530i
- Детайли за колата: ...
BMW 318i M43B18 1996
BMW 530i M54B30 2001
Re: Чертеж на Mb52b20??
ivan_opi написа:Здравейте, ето малко полезни чертежи на М52B20![]()
![]()
:

Еееех, сега човек да е ученик ...

Ама чертежът на хартия е останал! ... и копирката ...

Браво за намеренията на колегата Macros! Дано намеренията ти се окажат постижими

drago_pavlov написа:Mileitiii написа:BiTurbo написа:Mileitiii написа:едва ли от тези които ти преподават много знаят точно за този мотор какво има. Ништо не ти пречи да го опростиш като махнеш ваноса и т.н.
па знаеш ли, мое са некои от форума![]()
![]()
За 3д най-изпозвани в бг са солидуоркс и инвентор. Инвентора е по-висок клас също солидеидж и са малко по-трудни, но са подобни. Има много различни софтуери за 3д но тези са специално за машинно. Щом сега ще се учиш се приготви с много търпение. Доста трудно ще ти бъде според мен за един семестър да го направиш като модел, пък и нико няма да ти го иска. Пробвай и ако видиш, че нямаш достатъчно време го надраскай на 2д, пък като имаш време за 3д ще си го направиш за кеф и да се научиш.
Колега, говориш глупости! Solidworks, Solidedge, Inventor, Topsolid са все от средния клас, а NX, Catia и ProE са висшият пилотаж при 3D моделирането. Тези от средния клас са доста по-лесни за учене и моделиране, докато последните 3...
Ми не, прочети внимателно и ще разбереш, че сравнявам инвентор с солидуоркс. Не само по мое мнение инвентора е по-тегав от солидуоркса, или просто познавам хора които са свикнали на солидуорс.
Това са трите софтуера които съм виждал да използват в бг фирми и "заводи"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Mileitiii написа:drago_pavlov написа:Mileitiii написа:BiTurbo написа:Mileitiii написа:едва ли от тези които ти преподават много знаят точно за този мотор какво има. Ништо не ти пречи да го опростиш като махнеш ваноса и т.н.
![]()
За 3д най-изпозвани в бг са солидуоркс и инвентор. Инвентора е по-висок клас също солидеидж и са малко по-трудни, но са подобни. Има много различни софтуери за 3д но тези са специално за машинно. Щом сега ще се учиш се приготви с много търпение. Доста трудно ще ти бъде според мен за един семестър да го направиш като модел, пък и нико няма да ти го иска. Пробвай и ако видиш, че нямаш достатъчно време го надраскай на 2д, пък като имаш време за 3д ще си го направиш за кеф и да се научиш.
Колега, говориш глупости! Solidworks, Solidedge, Inventor, Topsolid са все от средния клас, а NX, Catia и ProE са висшият пилотаж при 3D моделирането. Тези от средния клас са доста по-лесни за учене и моделиране, докато последните 3...
Ми не, прочети внимателно и ще разбереш, че сравнявам инвентор с солидуоркс. Не само по мое мнение инвентора е по-тегав от солидуоркса, или просто познавам хора които са свикнали на солидуорс.
И на мен инвентора ми беше по-тегав, след като бях свикнал със солидуъркс... Да не говорим за NX... Имах предвид, че инвентор не е по-висок клас от солидуъркс, като казах, че говориш глупости

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:Mileitiii написа:drago_pavlov написа:Mileitiii написа:BiTurbo написа:Mileitiii написа:едва ли от тези които ти преподават много знаят точно за този мотор какво има. Ништо не ти пречи да го опростиш като махнеш ваноса и т.н.
![]()
И на мен инвентора ми беше по-тегав, след като бях свикнал със солидуъркс... Да не говорим за NX... Имах предвид, че инвентор не е по-висок клас от солидуъркс, като казах, че говориш глупости
Абе и аз съм на твойто мнение, но такива нешта слушам от уж разбирачите които цъкат по цял ден. Иначе не ме изкефи началото на коментара "глупости говориш"

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3