Проблем с парно?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Проблем с парно?
[quote="роско бмв gr"][url]Aко е скапан клапана, трябва да е топъл само маркуча който идва от задната страна на главата[/url],там дето не можеш да бръкнеш.Ако случайно той не е топъл търси на друго място.
Абсолютно правилно.
Абсолютно правилно.
- роско бмв gr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: умряло 316 автоматично купе
- Мечтае да кара: lancia HF integrale
- Детайли за колата: умряло 316 купе автоматик
Ако искаш дай и-меил да ти пратя бентли мануала дано да ти помогне.
ивчо3 написа:роско бмв gr написа:[url]Aко е скапан клапана, трябва да е топъл само маркуча който идва от задната страна на главата[/url],там дето не можеш да бръкнеш.Ако случайно той не е топъл търси на друго място.
Абсолютно правилно.
топъл е маркуча които идва от задната страна на главата и отива в купето. Но аз си мисля, че този маркуч връща водата от радиаторчето към главата...или бъркам?
- роско бмв gr
- кандидат ентусиаст
-
А сега де?И този маркуч дето идва отзад на главта не минава през клапана.Ноу ченс,нещо има грешно в тази работа.
роско бмв gr написа:А сега де?И този маркуч дето идва отзад на главта не минава през клапана.Ноу ченс,нещо има грешно в тази работа.
Единственото, което ми идва на акъл е, че парното проработи преди да загася колата и този маркуч може просто още да не е бил изстинал...
Ще ги проверя пак като се прибера и в случай, че парното пак не проработи...
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
kkkrisss написа:ивчо3 написа:роско бмв gr написа:[url]Aко е скапан клапана, трябва да е топъл само маркуча който идва от задната страна на главата[/url],там дето не можеш да бръкнеш.Ако случайно той не е топъл търси на друго място.
Абсолютно правилно.
топъл е маркуча които идва от задната страна на главата и отива в купето. Но аз си мисля, че този маркуч връща водата от радиаторчето към главата...или бъркам?
Или нещо бъркаш, или има неправилен монтаж, знам ли? От задната част на главата маркуча трябва да влезе при клапаните, а не директно в купето. Този маркуч не връща водата от радиаторчето, а дригият, който директно влиза в купето. Ето нещо интересно по темата:
viewtopic.php?f=8&t=219272&hilit=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE&start=15
Пробвай някои идеи, поне да се разбере състоянието на ел. клапаните.
Проблема май се оказа в ниско ниво на антифриза. Долях около литър и за сега парното работи...
- роско бмв gr
- кандидат ентусиаст
-
Браво,супер че се е оправило.А ние му се чудим и се правим на разбирачи.Лошото е че много колеги си оправят колите но не споделят после какво е станало.Но най-важното е че колата сега е ок.
Ами за сега работи, ще видя дали ще продължи така. Но докато работеше пробвах клапана с врътката за топло и студено и по мое мнение клапана си работеше перфектно, както и врътката всъщност!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2