Разлика между голям, среден и малък борд компютър.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Разлика между голям, среден и малък борд компютър.
Здравейте колеги!
Имам един бърз въпрос. Гледам различни е36ци с различно оборудване в това число и различни бордове.
Знам че има разлика в броя на бутоните между различните борд компютри, дори малкия е и с по-малък дисплей. Въпроса ми е, като изключим външните разлики какво мога да видя на всеки един от борд компютрите и какво не мога да видя?
Каква е разликата в информацията, която ми извеждат големия, малкия и средния бордове?
На мен като цяло ми трябва да показва температурата отвънка и някакъв (може би измислен) разход на гориво според борд компютъра. Не мога да се сетя какво повече може да ми влезне в употреба от борд комп-а
Благодаря!
Имам един бърз въпрос. Гледам различни е36ци с различно оборудване в това число и различни бордове.
Знам че има разлика в броя на бутоните между различните борд компютри, дори малкия е и с по-малък дисплей. Въпроса ми е, като изключим външните разлики какво мога да видя на всеки един от борд компютрите и какво не мога да видя?
Каква е разликата в информацията, която ми извеждат големия, малкия и средния бордове?
На мен като цяло ми трябва да показва температурата отвънка и някакъв (може би измислен) разход на гориво според борд компютъра. Не мога да се сетя какво повече може да ми влезне в употреба от борд комп-а

Благодаря!

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: Разлика между голям, среден и малък борд компютър.
u`F`o написа:Здравейте колеги!
На мен като цяло ми трябва да показва температурата отвънка и някакъв (може би измислен) разход на гориво според борд компютъра. Не мога да се сетя какво повече може да ми влезне в употреба от борд комп-а![]()
Благодаря!
по -добьр от големия борд няма.
Последна промяна fedoracore на 16 Фев 2011, 16:48, променена общо 1 път

- u`F`o
- ентусиаст
-
fedoracore написа:...
по -добьр от глемия борд няма.
Защото... и тук си пак ти

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Не знам как са ти одобрили темата при толкова писано по този въпрс, не не знам кое наричаш измислен разход? Големия борд ти показва доста полезни неща като: волтажа на акумолатора, колко литра имаш в резервоара, средна скорост, среден разход, може да те предупреждава като достигнеш някоя скорост и т.н!
Последна промяна Nukem на 16 Фев 2011, 16:53, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
u`F`o написа:fedoracore написа:...
щото другите показват -градусите и часьт

- u`F`o
- ентусиаст
-
fedoracore написа:u`F`o написа:fedoracore написа:...
щото другите показват -градусите и часьт
Ясно, мерси!
Nukem написа:Не знам как са ти одобрили темата при толкова писано по този въпрс, не не знам кое наричаш измислен разход? Големия борд ти показва доста полезни неща като: волтажа на акумолатора, колко литра имаш в резервоара, средна скорост, среден разход, може да те предупреждава като достигнеш някоя скорост и т.н!
Nukem аз съм дърт юзър вече, темите не е нужно да ми ги одобряват

не не знам кое наричаш измислен разход?
В много теми съм чел, че някой като каже - харчи ми еди си колко по "борд компютър" и другите - "Абе ти не му вярвай толкова - и т.н... За това така съм написал

Nukem написа:Големия борд ти показва доста полезни неща като: волтажа на акумолатора, колко литра имаш в резервоара, средна скорост, среден разход, може да те предупреждава като достигнеш някоя скорост и т.н!
Благодаря ти за отговора

Темата е за ключ!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
В много теми съм чел, че някой като каже - харчи ми еди си колко по "борд компютър" и другите - "Абе ти не му вярвай толкова - и т.н... За това така съм написал
Ми не си прочел достатъчно, ако го настроят колата да го разпознае, ще ти показва абсолютно точно!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
7 мнения
• Страница 1 от 1