Дюзи от Астра 2.0 8В на М50Б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- neo5030
-
-
- Кара: е34 525 TDS
- Мечтае да кара: e38 750i
Дюзи от Астра 2.0 8В на М50Б20
Здравейте,искам да попитам възможно ли е да стане това,Да се сложат Дюзи от Астра 2.0 8В на М50Б20 с цел по голямо впръскване на гориво.. Само дюзите или и рейката трябва да се сложи?
незнам дали дюзите на астрата са с по голямо впръскване затова и пускам тази тема,да ми кажете евентуално от какво да търся дюзи..
Какви ще са резултатите спрямо: Разход,вървене.
По колата има Коносувиден филтър К&N,
Предвиждам генерация от 28-ца,Чип,и евентуално дюзите
незнам дали дюзите на астрата са с по голямо впръскване затова и пускам тази тема,да ми кажете евентуално от какво да търся дюзи..
Какви ще са резултатите спрямо: Разход,вървене.
По колата има Коносувиден филтър К&N,
Предвиждам генерация от 28-ца,Чип,и евентуално дюзите
Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Дюзи от Астра 2.0 8В на М50Б20
То ако ставаше така да сложиш "дюзи за по-голямо впръскване" и да даваш газ тука всички щяха да са самолети 

- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Тези дюзи на 2.5 бара правят около 150 кубика а на 3 бара 188 кубика.Аз на м20б25 бях с такива на 3 бара регулатор и колата спря да върви и дигна драстично разхода.Сложих ги защото не намерих добри оригинални.Така че с тези опелски дюзи с 2.5 баров регулатор ще е като твойте стандартните,с разликата че твойте са четири точкови. Ако ги караш с 3 баров регулатор ще дигнеш разхода.....,но що пък да не пробваш,може и да тръгне.
- neo5030
-
-
bum_bum написа:То ако ставаше така да сложиш "дюзи за по-голямо впръскване" и да даваш газ тука всички щяха да са самолети
Уж модернатор а само пълниш темат с глупости..
За пореден път потвърждавам тезата: В българския форум питаш и ти обесняват колко си тъп...

Bimmer_E36 написа:Да не вземе да изгние после бавареца...

hinca написа:Тези дюзи на 2.5 бара правят около 150 кубика а на 3 бара 188 кубика.Аз на м20б25 бях с такива на 3 бара регулатор и колата спря да върви и дигна драстично разхода.Сложих ги защото не намерих добри оригинални.Така че с тези опелски дюзи с 2.5 баров регулатор ще е като твойте стандартните,с разликата че твойте са четири точкови. Ако ги караш с 3 баров регулатор ще дигнеш разхода.....,но що пък да не пробваш,може и да тръгне.
Колега гледах ги в каталога по номера на баварията ги дават малко по малък дебит от колкото на опела.. Днес ще пробвам и ще кажа резултат.Мерси за мнението

Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
neo5030 написа:bum_bum написа:То ако ставаше така да сложиш "дюзи за по-голямо впръскване" и да даваш газ тука всички щяха да са самолети
Обясни ми моля те, колега! Как на този двигател като сложиш едни по-големи дюзи и колата ще тръгне повече. Интересен ми е самият механизъм по който ще се случат нещата?
- neo5030
-
-
bum_bum написа:neo5030 написа:bum_bum написа:То ако ставаше така да сложиш "дюзи за по-голямо впръскване" и да даваш газ тука всички щяха да са самолети
Обясни ми моля те, колега! Как на този двигател като сложиш едни по-големи дюзи и колата ще тръгне повече. Интересен ми е самият механизъм по който ще се случат нещата?
Ами ето какво мисля: колата е с спортен филтър. Нали уж дебитомера отчита колко въздух влиза и от там дава информация на дюзите колко бензин да влиза в цилиндрите.. АКо тези дюзи немогат да смогнат(може и да може,Неразбирам затова пускам и темата!) Се слагат по големи.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Няма проблем, че не разбираш. Но ако ползваш търсачката да потърсиш какво е писано за дюзи ще разбереш някои неща. Дюзите имат далеч по-голям запас, че да не смогват от един филтър. Аз карам с валове, много голям филтър, сменен интейк, изпускателни колектори, цяла генерация и съм си със стандартните дюзи, които си работят съвсем добре.
- neo5030
-
-
bum_bum написа:Няма проблем, че не разбираш. Но ако ползваш търсачката да потърсиш какво е писано за дюзи ще разбереш някои неща. Дюзите имат далеч по-голям запас, че да не смогват от един филтър. Аз карам с валове, много голям филтър, сменен интейк, изпускателни колектори, цяла генерация и съм си със стандартните дюзи, които си работят съвсем добре.
Търсих,но немарих точно този отговор който си написал.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тия дюзи с които ти е колата имат запас за почти всичко, което можеш да направиш по колата, докато е атмосферна.
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
bum_bum написа:neo5030 написа:bum_bum написа:То ако ставаше така да сложиш "дюзи за по-голямо впръскване" и да даваш газ тука всички щяха да са самолети
и да сложи м52б28 дюзи които са 250/цц а на б25 190/цц ако не сам останал с грешни спомени.. след ремапа на всичките промени трябва да се даде резултат,все пак затова хората са го нарекли ремап,промени след това ремап на промените които са направени точен въздух,впръскване и изваждане на газовите,добре си се запътил с дюзите но пробвай от бмв а не от опел,да не пускаш тема след време колеги изниха ми калниците и праговете

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тия 190 или 250 с 20-ката пак не можеш да ги натовариш на макс, тъй, че не ти трябват по-големи дюзи. Колкото и гориво повече да се пусне на тая 20-ка тия дюзи, които са на колата ще са достатъчни.
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
бе то че може може ама чак пък толкова лесно не става номера... 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Може, ако ти се дават 5-6к долара да я завъртиш до 8500 оборота може и да не ти стигнат нормалните дюзи 

- angelBMW
- младши ентусиаст
-

15 мнения
• Страница 1 от 1