здравейте колеги

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

здравейте колеги

Мнение от ivaka_ruse » 12 Фев 2011, 0:45

имам нужда от малко съветче:) монтирах си стъклото на шофъорската врата, НО нещо май не съм направил както трябва!!!! При спускане на прозореца слиза много на долу спира се в пода на вратата, а при вдигане излиза много нагоре. Когато затворя вратата го няма това повдигане на прозореца. Намерих един малък магнит във вратата, който мисля че е от предишният прозорец но не съм много сигурен, а и не знам къде да го монтирам. МОЛЯ ЗА СЪВЕТЧЕ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30,е46,е60
Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
Детайли за колата: лимузинкa

Re: здравейте колеги

Мнение от angelBMW » 12 Фев 2011, 16:10

на машинката(рамото което ти се държи моторчето отзад има един шестограм от там се регулира целия прозорец.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320 ванус
Мечтае да кара: Ф1
Детайли за колата: просто няма такава

Мнение от joro_bmwm3 » 12 Фев 2011, 22:41

има една пластмаса на машинката която ограничава хода и на закопчалката на колонката малкото копче което сваля прозореца при затваряне и отваряне жив дали е варзано
живота е гаден,но аз сам по гаден

Потребител
Аватар

Мнение от ivaka_ruse » 13 Фев 2011, 15:19

колега намерих тоя шестограм, пробвах го но не уграничи хода!!!! А тая пластмаска не можах да я намеря, проверих на ново всички връзки и бяха свързани. Ще може ли колега малко по подробно да ми обесните как да намеря пласмаската и това копченце, извинявам се предварително, но не съм много в час с тия неща:))))) БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ

Назад към E36