Проблем с парно с серво
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с парно с серво
Здравейте колеги, от около година карам 320 с мотор М52, и досега нямаше проблеми, но се изсипаха доста напоследък.
1. Преди време, само при влизане с натисната спирачка в завои, се усещаше леко виене от предницата, от както стана студено, виенето си стана постoянно при движение на волана наляво и надясно. Не става по-твърд или да има проблем със завиването.Dali e hidravlichnata pompa ili neshto drugo.
2. Срещнах тема вьв форума, но не беше сьщата. Парното и климатика духат топло само при движение и след около 2500-3000 оборота, иначе духа студено, без значение дали климатика е включен или не. Климатика е с вратките.
3. Ако може да ми препоръчате читав майстор, който да е виждал разглобена кола и да знае какво прави че не ми се занимава с пишман разбирачи само да ми вземат парите и колата да седи на трупчета.
Също така търся и тенекеджия за затваряне на изгнил праг, искам да го направя за вечни времена.
Мерси предварително
1. Преди време, само при влизане с натисната спирачка в завои, се усещаше леко виене от предницата, от както стана студено, виенето си стана постoянно при движение на волана наляво и надясно. Не става по-твърд или да има проблем със завиването.Dali e hidravlichnata pompa ili neshto drugo.
2. Срещнах тема вьв форума, но не беше сьщата. Парното и климатика духат топло само при движение и след около 2500-3000 оборота, иначе духа студено, без значение дали климатика е включен или не. Климатика е с вратките.
3. Ако може да ми препоръчате читав майстор, който да е виждал разглобена кола и да знае какво прави че не ми се занимава с пишман разбирачи само да ми вземат парите и колата да седи на трупчета.
Също така търся и тенекеджия за затваряне на изгнил праг, искам да го направя за вечни времена.
Мерси предварително
Re: Проблем с парно с серво
1) Никога не се влиза със спирачка в завой! Преди завоя се отпуска! По въпроса: най-вероятно ти се включва ABS-а. А сега на леда ти се включва още по-често.
2) Охладителната система не ти е обезвъздушена.
3) Кристалната топка ми е на ремонт. И сега неразбирам от къде си за да ти кажа за майстора.
2) Охладителната система не ти е обезвъздушена.
3) Кристалната топка ми е на ремонт. И сега неразбирам от къде си за да ти кажа за майстора.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Jujelmo написа:Здравейте колеги, от около година карам 320 с мотор М52, и досега нямаше проблеми, но се изсипаха доста напоследък.
Мерси предварително
Колега като искаш да ти препоръчаме майстор поне кажи от кой град си, щото врачки тука няма

По вупроса с хидравликата провери дали има масло, обикновенно почва да вие при въртене ако и е малко маслото.
По въпроса с парното - колата загрява ли ти нормално или трудно качва температура? Термостат сменял ли си скоро?
- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
Здрасти, колега
По първия въпрос: ако не си сменял маслото на хидравликата го смени.
По втория въпрос: колегата по-горе ти е казал за обезвъздушаването, а друга причина, която е възможна, това е водната помпа.
По третия въпрос: трябва да кажеш от къде си.
Успех!

По първия въпрос: ако не си сменял маслото на хидравликата го смени.
По втория въпрос: колегата по-горе ти е казал за обезвъздушаването, а друга причина, която е възможна, това е водната помпа.
По третия въпрос: трябва да кажеш от къде си.
Успех!

Мерси за забележката.От София съм.
Проверих, има достатъчно масло.
За парното - има си антифриз, колата загрява нормално ( поне по показания на таблото ). Термостат не съм сменял.
Забравих да спомена че преди около 2 месеца светна и лампата за АБС-а , и съм пробвал не работи.
Като натисна рязко и по-силно спирачката почва да вие по-силно, мисля че някак връща масло.
Проверих, има достатъчно масло.
За парното - има си антифриз, колата загрява нормално ( поне по показания на таблото ). Термостат не съм сменял.
Забравих да спомена че преди около 2 месеца светна и лампата за АБС-а , и съм пробвал не работи.
Като натисна рязко и по-силно спирачката почва да вие по-силно, мисля че някак връща масло.
Проверих антифриза, долях малко и обезвъздужих както предложихте, засега работи нормално. Благодаря
.
Сервото ще почака малко да се затопли и ще му сменя маслото на и него, дано да е само в него проблема.
Приемам предложения за специалисти по оправяне на ръжда.

Сервото ще почака малко да се затопли и ще му сменя маслото на и него, дано да е само в него проблема.
Приемам предложения за специалисти по оправяне на ръжда.
6 мнения
• Страница 1 от 1