Идея за светване на ангели+халогени
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 728
- Мечтае да кара: Алпина
Идея за светване на ангели+халогени
Здравейте, колеги. Иска ми се да си направя ангелите и халогените да светват след отключване на колата. Седнах и набързо нахвърлих една схема. Ще ми трябва обаче и вашата помощ. Ето схемата:
Идеята е да се вземе сигнал от алармата ( предполагам няма да е много трудно щом мигачите могат да се пускат
), който да затваря веригата. Незнам обаче какво точно трябва да сложа за да затваря веригата по описания начин. Трябва също да се сложи и закъснително реле тъй, че след 20 секунди да речем веригата да се прекъсва и всичко да изгасва. Предполагам ще трябва и бушон да се сложи след всичките релета и други, но колко ампера трябва да е бушона. Не разбирам много от кабеляци затова ще се радвам на помощ, ако изобщо е усъществима идеята. Четох доста във форума и намерих тема където е направено това, но само за ангелите, но сигнала се подава от комфорт модула и пише, че ако се свърже и още нещо комфорта ще се товари много. Аз имам и осветление в краката и ако вържа и тези работи незнам ще издържи ли? Общо взето усъществима ли е идеята или трябва още един комфорт модул?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
2 мнения
• Страница 1 от 1