Идея за светване на ангели+халогени

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 728
Мечтае да кара: Алпина

Идея за светване на ангели+халогени

Мнение от denises26 » 02 Фев 2011, 18:22

Здравейте, колеги. Иска ми се да си направя ангелите и халогените да светват след отключване на колата. Седнах и набързо нахвърлих една схема. Ще ми трябва обаче и вашата помощ. Ето схемата: Изображение Идеята е да се вземе сигнал от алармата ( предполагам няма да е много трудно щом мигачите могат да се пускат :mhihi: ), който да затваря веригата. Незнам обаче какво точно трябва да сложа за да затваря веригата по описания начин. Трябва също да се сложи и закъснително реле тъй, че след 20 секунди да речем веригата да се прекъсва и всичко да изгасва. Предполагам ще трябва и бушон да се сложи след всичките релета и други, но колко ампера трябва да е бушона. Не разбирам много от кабеляци затова ще се радвам на помощ, ако изобщо е усъществима идеята. Четох доста във форума и намерих тема където е направено това, но само за ангелите, но сигнала се подава от комфорт модула и пише, че ако се свърже и още нещо комфорта ще се товари много. Аз имам и осветление в краката и ако вържа и тези работи незнам ще издържи ли? Общо взето усъществима ли е идеята или трябва още един комфорт модул?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Идея за светване на ангели+халогени

Мнение от bum_bum » 02 Фев 2011, 19:18

viewtopic.php?f=8&t=237119

Пиши тук, колега.
Изображение

Назад към E36