dvd в е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

dvd в е36

Мнение от BMW_MAFIA » 06 Яну 2006, 23:58

може ли в е36 да се събере такъв двд плейър с LCD,който е съставен от две отделни части - плейър и екран : : :

Изображение

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/224-7-TF ... otohosting

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 07 Яну 2006, 0:15

предполагам че ще стане :arrow: слагаш конзолата с екрана на мястото на касетофона а плеъра го буташ във жабката или в багажника ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 07 Яну 2006, 0:28

абе, това е много добра идея ,а пък и цената мисля ,че е добра .някой може ли да ми обясни как се пазарува от ебай.де :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 07 Яну 2006, 0:30

то беше писано как се пазарува от ибей трябва да се разровиш ;)
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Яну 2006, 1:23

Ако си с аналоговия часовник на таблото го махаш и на негово място ръгаш екрана, а на най долната дупка другия панел, само дето най долу е плитко много и незнам дали има място назад да се разшири за да влезе, никога не съм поглеждал там :uups: има и трети вариант, дисплея на тавана пред огледалото (дано не го закрива), а другия панел в жабката, само че при тоз вариант окабеляването ще е малко повечко играчка мисля :roll: ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_MAFIA » 07 Яну 2006, 3:11

BMW8 написа:Ако си с аналоговия часовник на таблото го махаш и на негово място ръгаш екрана, а на най долната дупка другия панел, само дето най долу е плитко много и незнам дали има място назад да се разшири за да влезе, никога не съм поглеждал там :uups: има и трети вариант, дисплея на тавана пред огледалото (дано не го закрива), а другия панел в жабката, само че при тоз вариант окабеляването ще е малко повечко играчка мисля :roll: ;)

няма ли да стане много рязане ако трябва да се маха аналоговия часовник. иначе дисплея мисля на мястото на касетофона ,а за плейъра не мога да намеря място. не искам да го слагам в жабката и по други такива нетипични места :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 07 Яну 2006, 3:17

shnitzera написа:абе, това е много добра идея ,а пък и цената мисля ,че е добра .някой може ли да ми обясни как се пазарува от ебай.де :mhihi:

само мога да кажа че този китаец продава ниско качествени стоки, ама от най-умрелите дето ги има на илиенци, приема PayPal само със confirmed shipping add.... абе с 2 думи не става а пък и да ставше щеше да платиш приятно мито. ама има и други де не е само тоя................. ;)
ПС а и праща само до щатите
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_MAFIA » 07 Яну 2006, 3:47

ForzaBMW написа:
shnitzera написа:абе, това е много добра идея ,а пък и цената мисля ,че е добра .някой може ли да ми обясни как се пазарува от ебай.де :mhihi:

само мога да кажа че този китаец продава ниско качествени стоки, ама от най-умрелите дето ги има на илиенци, приема PayPal само със confirmed shipping add.... абе с 2 думи не става а пък и да ставше щеше да платиш приятно мито. ама има и други де не е само тоя................. ;)
ПС а и праща само до щатите

a бе пичага не съм питал в тая тема как да си купя това устройство а как да го монтирам. мен даже това не ме кефи като дизайн,просто го дадох като пример.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Яну 2006, 9:29

Той часовника за да се махне не ти трябва рязане, доколкото знам като погледнеш в най долната дупка на централната конзола точно под него трябва да видиш как е захванат, мисля че неще на нещо като щифт или на болче и после с малко дърпане и се вади. Незнам обаче дали и колко може да се разшири долната дупка за да го натикаш там вторият панел :roll:
Другият вариант е часовника да слезе на най долното отделение, на негово място втората част от плейъра, а екрана на мястото на касетофона,само че като е така при отворен дисплей ша си блокираш духалката на климата ;)
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 07 Яну 2006, 11:14

горе на тавана абсурд ще стане мноооого мнооого грозно пък и дисплея излиза нагоре и няма как да стане просто а долу на мястото на часовника не стаа нито за дисплея нито за плеъра ако се сложи дисплея той няма да може да се отваря като хората защото както каза е плитко там и другата проблемция е че там е тясно и ако тръгнеш да режеш таблото ще стане мазано :mhihi: а освен във жабката или багажника засега не се сещам по-добри и скрити места ма в багажника ще ти е много далеч постоянно ще трябва да се разкарваш да сменяш дискове а като е в жабката ще ти е най-удобно и под ръка ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 07 Яну 2006, 21:13

Здравеите на всички! Аз си взех на моито JVC KD-DV5101 за 600 пари и отделно 7 инчово мониторче за 300 пари! Мониторчето ми е на мястото на борд. компа защото аз нямам нищо там и просто стана супер!Дори от JVC са помислили за сигурността на водача като са сложили един кабел които трябва да се свърже към ръчната ако монитора е на видимо от него място! В такъв случаи може да се гледа само при вдигната ръчна спирачка, но аз съм свързал кабела към шасито(маса) и така си гледам и без ръчна!!! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Яну 2006, 20:52

даи снимки де :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nqkoisi » 11 Яну 2006, 10:43

Решението е Алпайн аз си имам такова плеър и моторизиран монитор в едно верно скъпичко е но пук е уникално и качеството е перфектно така че мисля че парите си заслужават

Назад към E36