Въпрос за лентов кабел?Проблемът решен!Снимки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за лентов кабел?Проблемът решен!Снимки
Здравейте колеги, искам да попитам за този волан http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=32&fg=35 някой има ли си на идея какво ми трбва, за да си направя клаксона да си ми е от него, както би било редно(понеже сега е на едно копче на малко неудобно място и вече много ме дразни
).Незнам дали ми трябва лентов кабел понеже на снимката не виждам да има такъв, а това кръглото с номер 3 май го нямам.Ако има някой, който би могъл да ми помогне ще бъда много багодарен.Може и снимки да качите ако имате налични.
Благодаря
Поздрави на всички

Благодаря
Поздрави на всички

Последна промяна Papy_m на 08 Яну 2011, 19:04, променена общо 2 пъти
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Re: Въпрос за лентов кабел?
Колега, а airbag-а работи ли и свети ли ти лампата на таблото? Трилъчевият волан не е с лентов кабел, затова не го виждаш на схемата. За да работи този волан ти трябват лостчетата отзад, които предават тока. Ако досега си бил с волан с лентов кабел, дори и да вържеш този (да намериш лостчетата, ако ги нямаш) и да му се пусна ток, мисля че ще ти работи само бег-а и ще си свети лампата на таблото. Виж дали не можеш да замениш с някоя част от стария ти волан и да я ползваш за контакта. Или се допитай до някой сервиз, в който има добри ел. техници. Крайният вариант ако с тоя волан не сполучиш (не казвам, че е невъзможно, но ще е доста работа), има трилъчеви волани с лентов кабел!
Успех! 

Благодаря за отговора колега.Моят волан е без бег.Аз така си купих колата - човекът карал колата преди мене й е слагал разни тромби,които адски много ме дразнеха и аз ги изхвърлих и си вързах оригиналния клаксон на копчето където този човек беше изкарал тромбите.И сега искам да си го направя както си трябва,но за съжаление незнам дали ще намеря тези лостчета,които казваш.
П.С. Може би точно заради тези лостчета не ми се изключват и мигчите като върна волана,но това не е толкова дразнещо.
П.С. Може би точно заради тези лостчета не ми се изключват и мигчите като върна волана,но това не е толкова дразнещо.
- Николов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The ultimate driving machine
Тока за клаксона минава през контактна пластинка, която се трие по меден пръстен на елемент 3 на фигурата от първия пост. Едва ли нямаш такъв меден пръстен. По-скоро е прекъснат кабела към контактната пластинка. Оградена е с червено на картинката от прикачения файл. Снимката е от е34 ама и Е36 е така.
Трябва да вземеш кабела от тромбата и да го вържеш пак на конзолата.
Трябва да вземеш кабела от тромбата и да го вържеш пак на конзолата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Благодаря колега,още утре ще го пробвам.Дано да е така.Незнам дали го има този пръстен.Силно се надявам да си е там.Аз не съм сигурен дали имам това от номер 3 на сним ката дето аз съм я пратил 

Колеги ето снимките,които направих току що.Нещо липсва според мен,което трябва да стои зад волана.Моля ви ако някой знае или има такова нещо да пише.;
; ;а ето как стои и като е сложен волана - има доста място между него и това палче дето колегата беше писал че е за клаксонаВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Въпрос за лентов кабел?Спешно HELP!!!
Проблемът е решен колеги.Купих си лентов кабел.Благодаря на всички отзовали се.
Ето го и самият лентов кабел: ; ;
Сега и мигачите се изключват сами

Ето го и самият лентов кабел: ; ;
Сега и мигачите се изключват сами

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
7 мнения
• Страница 1 от 1