Как се свалят предните седалки на Е-36?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 06 Яну 2006, 3:39

А мерси :winky: .......начи само пасажерската е опасана а как го откачам датчика :?: от релето ли или дръпам докат гръмне :?: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 06 Яну 2006, 14:09

Най-добре разкачи пьрво акумулатора преди да дьрпаш :mhihi:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 06 Яну 2006, 14:23

GRIPEN написа:Тези кючета ги има вьв почти всички нови коли .Даже при някой марки се доплаща за тях, и изключват пасажерския еьрбег когато се слага седалка за деца . ;)

Ми значи БМВ, МБ, Ауди ... не са коли ;) щот нямат ключета :D

Мите, и аз ти препочървам да дръпнеш тока :) и да го изключваш тогава .. мсиял че имаше куплуг под седалката :D
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 06 Яну 2006, 15:26

В тази статия ги има ключетата долу в дясно, има и ауди ;) Не знам как точно се закрепва столчето за деца кьм пасажерската седалка ама ако лежи вьрху нея и датчика в седалката отчете че има човек ще отвори вьзглавницата и ще положи бебето по вратлето :mhihi: Та за това се презастраховат някой производители, виж на волвото в положение ON има задраскано столче за деца. ;)
п.с Сега се загледах в рьководството на моята кола.По темата пише че на тези който са оборудвани с два еьрбега не трябва да се слага детско столче на предната седалка и затова отсьстват местата за закрепването му.Такива има само на модели без еьрбег за пасажера.(ключето още не е било изобретено през 1995г. :mhihi: )

Предишна

Назад към E36