Как се свалят предните седалки на Е-36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
А мерси
.......начи само пасажерската е опасана а как го откачам датчика
от релето ли или дръпам докат гръмне

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
GRIPEN написа:Тези кючета ги има вьв почти всички нови коли .Даже при някой марки се доплаща за тях, и изключват пасажерския еьрбег когато се слага седалка за деца .
Ми значи БМВ, МБ, Ауди ... не са коли

Мите, и аз ти препочървам да дръпнеш тока

R.I.P Landikar
В тази статия ги има ключетата долу в дясно, има и ауди
Не знам как точно се закрепва столчето за деца кьм пасажерската седалка ама ако лежи вьрху нея и датчика в седалката отчете че има човек ще отвори вьзглавницата и ще положи бебето по вратлето
Та за това се презастраховат някой производители, виж на волвото в положение ON има задраскано столче за деца.
п.с Сега се загледах в рьководството на моята кола.По темата пише че на тези който са оборудвани с два еьрбега не трябва да се слага детско столче на предната седалка и затова отсьстват местата за закрепването му.Такива има само на модели без еьрбег за пасажера.(ключето още не е било изобретено през 1995г.
)

п.с Сега се загледах в рьководството на моята кола.По темата пише че на тези който са оборудвани с два еьрбега не трябва да се слага детско столче на предната седалка и затова отсьстват местата за закрепването му.Такива има само на модели без еьрбег за пасажера.(ключето още не е било изобретено през 1995г.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2