кожен салон от изкуствена кожа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Фирмата се казва ЕкоМебел и се намира в индустриялна зона Плевен! Офертата е реална и я предлагат поне 2 ателиета в града!!!
Оточнение: не в тази фирма само може да се вземе кожа! Те с изработка на авто салони не се занимават! Ако някой има интерес да ми звънне ще му дам координати на тапицера!
Оточнение: не в тази фирма само може да се вземе кожа! Те с изработка на авто салони не се занимават! Ако някой има интерес да ми звънне ще му дам координати на тапицера!
Re: ре
Ачо написа:Фирмата се казва ЕкоМебел и се намира в индустриялна зона Плевен! Офертата е реална и я предлагат поне 2 ателиета в града!!!
значи там само кожа продават?
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Да! В ЕкоМебел продават кожата, а салоните единя вариянт е една ена, която работи там, но не се изработват във фирмата, а в нейния гараж салоните! Има и още едно ателие за тази цена, което аз знам!
- Maverikkk
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 318i E36 M40B18
Баща ми се занимава с тапициране на коли и за 70 лв. изкуствена кожа ми направи стария голф по добре от завода производител и 100 лв. е изработката - кви са тея четирицифрени суми. За сажаление не работи в София, за да се вазползвате, ако някой има път към Сандански да се обажда
Мерцедеса е БМВ-то на пенсионера!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
re
Kакво да ти кажа?!! Ако се преместите в София и това, което казваш е истина ще сте затрупани с работа 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2