Скъсан салон Е 36 и инфо относно окачването
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- stevie_v_dj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 M54,B22 '05 Тouring
- Детайли за колата: Е46 M54,B22
Скъсан салон Е 36 и инфо относно окачването
Абе онзи ден ми се разпра салона на шофьорската седалка и то много лесно ще кажеш че е изгорял Сега вече е грозна картина и тря се взимат меркиТа искам да попитам кое ще излезе по на сметка да ми ушият нов салон или да си купя направо нещо втора ръка и ако някои има няква идея да драсне два три реда ако е от Бургас още по добре
А забравих и евентуално една информация относно окачването искам да го сменям със спортно ама нещо по приемливо и има ли въобще такъв евтин вариант ?

А забравих и евентуално една информация относно окачването искам да го сменям със спортно ама нещо по приемливо и има ли въобще такъв евтин вариант ?
BMW - Един живот не стига
за Бургас не знам /въпреки, че често съм там
/, но в Хасково между 300 и 400лв ще ти претапицират целия салон с изкуствена кожа или плат почти като оргиналния. За естествена ще трябва малко повече да отделиш - двете предни седалки ми струваха 500лв.
Според мен е по добре да претапицираш отколкото да търсиш друг втора ръка, поне ще си наясно какво получаваш

Според мен е по добре да претапицираш отколкото да търсиш друг втора ръка, поне ще си наясно какво получаваш
- RAFF
- младши ентусиаст
-
пусни си обява в "купува" и виж какво ще ти предложат.до скоро се предлагаха и кожени салони.в краен случай претапицирвай и само гледай да не се на хендриш при Жоро-шопа.сега работи в изгрев а преди това беше в лазур. бягай на далеч ако не искаш да ти стои колата без седалки месеци на ред.
3 мнения
• Страница 1 от 1