Странно глъхнене което се задълбочава

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Legacy 2.5 Limited
Мечтае да кара: Eлектромобил :)
Детайли за колата: Japan Power

Re: Странно глъхнене което се задълбочава

Мнение от venom4o » 06 Дек 2010, 16:30

Има малко развитие по темата.

Вярно че само аз си пиша ,но се надявам на някой да му спестя ядовете.
Снощи при минус 2 запалих колата и резултата беше следния държеше към 2000-2500 оборота..Позагря малко и не спаднаха.Викам чакай да я загася и запаля наново да видя дали ще се оправи.Гася , паля- неще да запали никакъв признак на живот. На сутринта чукнах -веднага запали отидох да се оправя за работа отивам гледам вече 90 градуса колата още реве на 2000 оборота подадох газ да я изкарам и загасна и няма палене.Извадих свещите удавени от бензин.Отзад смърди на сяра говна и бензин.След работа сложих други свещи и я запалих -същата работа.Отидох до канала да извадя ламбда сондата да видя дали няма да си оправи на канала загасна и няма палене.ИЗвадих буксата- пак няма палене върнах я и извадих датчика на температурата на водата - след малко въртене запали и си оправи и оборотите. Значи датчика който съм сложил от стария мотор и той не е в ред.
Някой сменявал ли е синия датчик на главата и колко пари е нов хубав датчик?
Дано да е от него реално има смисъл. Отделно катализатора ми е запушен в сряда ще го махам и ще слагам резонатор имам 1 хубав.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 Coupe 325tu
Мечтае да кара: Shelbi GT 500

Мнение от Rudisan » 06 Дек 2010, 17:04

venom4o написа:Има малко развитие по темата.

Вярно че само аз си пиша ,но се надявам на някой да му спестя ядовете.
Снощи при минус 2 запалих колата и резултата беше следния държеше към 2000-2500 оборота..Позагря малко и не спаднаха.Викам чакай да я загася и запаля наново да видя дали ще се оправи.Гася , паля- неще да запали никакъв признак на живот. На сутринта чукнах -веднага запали отидох да се оправя за работа отивам гледам вече 90 градуса колата още реве на 2000 оборота подадох газ да я изкарам и загасна и няма палене.Извадих свещите удавени от бензин.Отзад смърди на сяра говна и бензин.След работа сложих други свещи и я запалих -същата работа.Отидох до канала да извадя ламбда сондата да видя дали няма да си оправи на канала загасна и няма палене.ИЗвадих буксата- пак няма палене върнах я и извадих датчика на температурата на водата - след малко въртене запали и си оправи и оборотите. Значи датчика който съм сложил от стария мотор и той не е в ред.
Някой сменявал ли е синия датчик на главата и колко пари е нов хубав датчик?
Дано да е от него реално има смисъл. Отделно катализатора ми е запушен в сряда ще го махам и ще слагам резонатор имам 1 хубав.
абсолютно същите проблеми имам и аз си мисля за датчика кажи имаш ли подобрение като го смениш. колегата "laviatan" продава такива по добре вземи от него
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от venom4o » 08 Дек 2010, 9:38

Поръчах от Комор Ауто надявам се той да у ключа от палатката ,че вече не се търпи това нещо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 Coupe 325tu
Мечтае да кара: Shelbi GT 500

Мнение от Rudisan » 08 Дек 2010, 16:02

venom4o написа:Поръчах от Комор Ауто надявам се той да у ключа от палатката ,че вече не се търпи това нещо.

пиши дали се е оправила
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от venom4o » 10 Дек 2010, 12:02

Бях болен и не съм взимал датчика днес ще го взема евентуално и ще пиша на всяка цена!

Предишна

Назад към E36