Проблем с 25цата ми моля за помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Alpine_Power
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 M3 Turbo
- Мечтае да кара: e60 M5 е21 s54b32 turbo
- Детайли за колата: s50b30 Turbo
Проблем с 25цата ми моля за помощ
Проблема е следния : Вчера влизам в колата и да я запаля да поработи малко че не я бях карал 2 -3 дни , след като запали задъжа се на ниски обороти ,и изгасна от където реших че може бензина да е свършол , но стрлката седи на 15 л , сипах и още 10л и пак завъртях , стартера си върти прелично от време на време притюфка и това е , съмненията са ми - дали помпата не прави хувар ваком на преливника да засмуче бензина от второто деление или не и достига дебит което е малко съмнително от нищо да се прецака, другото което , преди да я подкарам седеше без капак под едно дърво и беше нацапан двигателя и целия беше в листа, реших да го изчипкам след като я измих отвсякаде започна леко да прекъсва като е студена , та дали някой датчик нещо менти компа, защото доло на мониторчето до лоста изписва -37 градуса , или нещо ламбдата да се базика, някоя бубина ? Дайте идея ??? За сега съм разкачил акумолатора евентуално ако е набило някакви грешки та да се рестне през нощта > Благодаря предварително 

- BaHko1
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 344ti
Re: Проблем с 25цата ми моля за помощ
Винаги става така като се 'чипка' двигателя!
Провери ел. инсталацията , всички букси! провери кабели ,свещи абе цялата запалителна система! явно се е намокрило нещо
Пък тва с откачането на акомулатора , от мен да знаеш
нищо не ре-сетва!

Пък тва с откачането на акомулатора , от мен да знаеш

…събуждам се сутринта след страшен запой, и гледам - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
- Alpine_Power
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 M3 Turbo
- Мечтае да кара: e60 M5 е21 s54b32 turbo
- Детайли за колата: s50b30 Turbo
Колега Мерси , явно прибързах с искането за помощ , та проблема е > Влязва водичка при свещичките и тока бяга кадето си иска , също така и масалце от капакана клапаните , колата запали и направо мърка няма проблем благодаря за бързия отзив 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Alpine_Power написа:Колега Мерси , явно прибързах с искането за помощ , та проблема е > Влязва водичка при свещичките и тока бяга кадето си иска , също така и масалце от капакана клапаните , колата запали и направо мърка няма проблем благодаря за бързия отзив
Ако не знаеш водата е проводник,аз даже предпочитам на загрял мотор да мия та ако остане някъде вода незнайно защо да се изпари от топлината му.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
pacho_rr написа:аз пък съм слушал че двигател не се мие!
Тъй ли

VaLy0 написа:pacho_rr написа:аз пък съм слушал че двигател не се мие!
Тъй ли
да колега тъй!!!! или поне миенето което се прави на двигателя не е това с водоструйката и яко......
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не спорете за глупости,който иска да си го мие,който иска да не го мие!
8 мнения
• Страница 1 от 1