Турбо 318 tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Турбо 318 tds
Колеги от Реал Турбо ми искат 340 кинта за ремонта, там смяна на някакви джиджавки вътре, без смяна на оста и перките! Та как ви се вижда тая оферта? Приемлива ли е?
6 месеца гаранция дават....
6 месеца гаранция дават....
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
според мен - да, щото ще сменят всички нужни части, ще ти го балансират и на практика ще имаш читава турбина за 350 кинта 

Stanchev написа:според мен - да, щото ще сменят всички нужни части, ще ти го балансират и на практика ще имаш читава турбина за 350 кинта
и на мен така ми се струва!
ама ако оста с перките не е в ред цената вече е друга над 900к
днеска съм с нея ама не си е работа...малко като я настъпя и - вяууууууу! да не я допрецакам така?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
възможно е, нямам идея.
при всички положения може да отидеш да ти я свалят и да ти я прегледат обстойно 30 или 40 кинта струваше, и после сам решаваш какво ще правиш
при всички положения може да отидеш да ти я свалят и да ти я прегледат обстойно 30 или 40 кинта струваше, и после сам решаваш какво ще правиш

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
bobolink написа:Stanchev написа:според мен - да, щото ще сменят всички нужни части, ще ти го балансират и на практика ще имаш читава турбина за 350 кинта
днеска съм с нея ама не си е работа...малко като я настъпя и - вяууууууу! да не я допрецакам така?
И при мен беше така и накрая скъса оста и честито на печалившите!!!
Точно 980лв. прави дакато е време!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
titikaka написа:bobolink написа:Stanchev написа:според мен - да, щото ще сменят всички нужни части, ще ти го балансират и на практика ще имаш читава турбина за 350 кинта
И при мен беше така и накрая скъса оста и честито на печалившите!!!
Точно 980лв. прави дакато е време!!!!
Верно!??? Начи я оставям да не стане мазало.....ужас!
- ДИДО-БМВ Е 36
- Потребител
-
Re: Турбо 318 tds
Имам 318 тдс турбото ми вие много при 3 000 3 500 оборота това нормал но ли е. Все едно е 6 цилиндрово. Купих го от Холандия и там ми казаха че турбото е пипано да надува по вече.Това вазможно ли е
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ДИДО-БМВ Е 36 написа:Имам 318 тдс турбото ми вие много при 3 000 3 500 оборота това нормал но ли е. Все едно е 6 цилиндрово. Купих го от Холандия и там ми казаха че турбото е пипано да надува по вече.Това вазможно ли е
да не са ти сложили некои шестак

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
ДИДО-БМВ Е 36 написа:Имам 318 тдс турбото ми вие много при 3 000 3 500 оборота това нормал но ли е. Все едно е 6 цилиндрово. Купих го от Холандия и там ми казаха че турбото е пипано да надува по вече.Това вазможно ли е
След 10-15 хил ще видиш колко е пипано!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
колга ако имаш възможнос свали си го сам виж дали имал уфтове в оста на турбината ако няма може да си спокоен до някаде не барзи да даваш луди пари за ремонти
11 мнения
• Страница 1 от 1