Подпухване на тапицерията на тавана
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Подпухване на тапицерията на тавана
колеги , и аз се сблъсках с проблема таван , започнах да го свалям на моето комби но стигнах до тонколоните в задната част на автомобила и незнам как да продалжа ,някои от вас има ли опит
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
на комби тавана се сваля/изважда най лесно , магат се сенници ,плафони,дръжки , колони,като в задната част някаде между колоните има една щипка дърпа се надолу откопчава се и тавана пада аз лично даже не свалях пластмасите при коланите а внимателно извадих и след това поставих тавана , сам без никакъв опит се справих със сваляне и качване за има няма 20-30 мин., нищо сложно и плашещо няма 

6>4
- Alexandar M-POWER
- Потребител
-
- Кара: BMW E28 528i, Toyota Paseo 1.5i
- Мечтае да кара: BMW 507
- Детайли за колата: Nai redkiq cvqt - Bahamabeige metalik
Пичове моля ви се помагайте не съм спал два дни: Та така... Взех още една баварка (525 тдс) 12,95 комби. Има двоен шибидах, но китаеца от който го взех не каза че е пълно с вода днес като станах таман да я изкарам на пазара и като я видях отвътре цирк. цялата тапицерия беше провиснала от тавана и колата пълна с вода.... то кво се оказа: маркучите от които се дренира водата от шибидаха са 4 на бр и три от тях бяха задръстени та ги изчистих и няма да тече та мисълта ми е как да сваля плоскостите на шибидасите че не знам свалих сичко друго без проблем даже при мен не трябва да се свалят колоните ще съм мн благодарен нпкой да ми помогне иначе отивам на поп че вече ми писна от лош късмет айде поздрави колеги .....
Да живее брилянтния ген на баварските инженери, конструирали тези невероятни машини, които ние днес караме с огромна любов и удоволствие...
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2