Акумулатор за 316и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Акумулатор за 316и
Днес бавареца не запали
и явно ще се сменя акумулатора
Гледах в документацията и там пише че на 316 ката се слага 46А/ч
Моята като има клима трябва ли и малко по силен акумулатор? И проблем ли ще е ако сложа примерно 62А/ч (алтернатора ще може ли да зарежда по силен акумулатор)?
Баща ми кара с Монбат със малко по-голям пусков ток и е много доволен от него и мисля да си взема същия.

Гледах в документацията и там пише че на 316 ката се слага 46А/ч
Моята като има клима трябва ли и малко по силен акумулатор? И проблем ли ще е ако сложа примерно 62А/ч (алтернатора ще може ли да зарежда по силен акумулатор)?
Баща ми кара с Монбат със малко по-голям пусков ток и е много доволен от него и мисля да си взема същия.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Преди време и аз така се двуумях щото ми казаха че по-голямия акумулатор няма да може да го зарежда алтернатора затова си купих два акумулатора
един 69Ah 500A Banner и BOSCH 64Ah 500A сменявам си ги редовно
Сега сериозно блокира ми релето за халогенните и си светеха постоянно и така си преебах единия и си купих втори и като го заредих сега ги ползвам и двата 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
Мисля,че няма да имаш проблеми с по голям акумулатор.
Аз около една седмица карах с акумулатор около 100+ а/h , които го бях сложил в багажника понеже нямаше място под капака
Аз около една седмица карах с акумулатор около 100+ а/h , които го бях сложил в багажника понеже нямаше място под капака

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Вземи си такъв какъвто препоръчва БМВ! Те знаят защо 

Re: ре
Ачо написа:Вземи си такъв какъвто препоръчва БМВ! Те знаят защо
Ами четох някъде из форума че като имаш клима и трябвало малко по силен акумулатор. А в документацията не пише нищо

Аз и затова питах дали да слагам малко по силен акумулатор
bam-bam написа:що пък да не взима искра .. аз сам с такъв на печката и добре се държи
един месец след като го купих се беше разредил до край от антирадара! Верно карам почти само градско от работа до вкъщи и обратно ама предишния изкара две години и половина при същия режим и още кой знае колко време в Германия.Кгато отидох да го рекламирам един дървен филосов ми извади от девет дерета вода...
не искам да си припомням.

- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Бащата кара вече 6 години с BMW Original & няма ник'ви ядове 

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
можеш да вземеш и по силен но да не е 100++ мисля че един 64 ще върши перфектна работа и глей да е с по силен стартов ток 

12 мнения
• Страница 1 от 1