Сменят ли се стъклата на фаровете?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Сменят ли се стъклата на фаровете?
Понеже на моя фар му се развали системата за регулиране, си взех един един, пак от купе много запазен, направо като нов. Тръгнах днес да го слагам, свалих стария, сложих тоя новия и тогава видях, че вътрешните стъкла на фаровете (за кръглите стъкла става дума) са с различна "шарка"... Реших, че може да мина по лесния начин и просто да сваля предната част на фара и да си сложа тази от моя, както е показано на тази снимка:
Да, ама не... този фар дето го купих не се захваща като моя със метални щипки, ами е с пластмасови и няма да стане номера.
Така че, изглежда, че единствения начин е да сменя само двете кръгли стъкла/лупи или там как се водят. И понеже не съм сигурен дали може и ако може как става, реших да питам вас преди да си пре*ба хубавия фар
Така че колеги помагайте - ще стане ли или да си търся комплект фарове?

Да, ама не... този фар дето го купих не се захваща като моя със метални щипки, ами е с пластмасови и няма да стане номера.
Така че, изглежда, че единствения начин е да сменя само двете кръгли стъкла/лупи или там как се водят. И понеже не съм сигурен дали може и ако може как става, реших да питам вас преди да си пре*ба хубавия фар

Така че колеги помагайте - ще стане ли или да си търся комплект фарове?
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
Глеи са аз моите ги отварях някога да ги чистя,та ако не ме лъже паметта всяко от тия кръглите стъкла се държи на 4 малки щипки и ако си внимателен и сръчен не би трябвало да ти представлява трудност да се справиш,пожелавам ти успех

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Ами тоя силикон не е ли там сложен да ги държи? Като го срежа и сложа другите какво ще ги държи? Ще трябва аз да ги лепя пак със силикон или как е?
И можеш ли да кажеш как ги махаш - само силикона режеш или има и още нещо... като се мъчих да ги махам напънах малко повече и се отчупи малко стъкло... да не строша цялото от напън
И можеш ли да кажеш как ги махаш - само силикона режеш или има и още нещо... като се мъчих да ги махам напънах малко повече и се отчупи малко стъкло... да не строша цялото от напън

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
А продават ли само стъклата и ква пара са 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- shnitzera
- ентусиаст
-
с макетно ножче резваш силикона првиш там каквото правиш,слагаш стъклото капваш го с 2 капки силикон и си чисто нов .нищо друго не го даржи,има там ниакави щипчици ,ама те са само за свидетели 

- shnitzera
- ентусиаст
-
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Външните.....
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Не се продават отделно ... ма един "терикат" на мен ми поиска 90 лв за стъклото .. а целия фар струва 130 .. и му казах да ходи да се прегледа за чужди тела ... Иначе стъклата (вътрешните) се свалят точно както е описал колегата .. аз съм го правил на доста коли .. и няма никъкви проблеми .. щипките също държат не се заблуждавайте .. и внимавайте че са крехки и ако ги натиснеш една идея по силно и ...

R.I.P Landikar
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
shnitzera написа:свалял сам ги 100 пъти докато наглася ксенона ,има 2 капки силикон,режеш и си вътре
Можеш ли да ми кажеш с какъв ксенон си и дали си доволен от него?

12 мнения
• Страница 1 от 1