м50 прекъсва

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да цирикат!!!
Мечтае да кара: НЛО

Re: м50 прекъсва

Мнение от kapi_88 » 01 Юли 2010, 19:23

започва да ми става интересно какво ли мойе да му е на тоя твоя двигател изчетох куп неща, и от личен опит със сходен проблем. :banghead: питах те преди дали си със кутията за филтара: ти каза 4е не си... проверил ли си всички маркучи за въздуха. много ме съмнява да не е от там да не дърпа топъл въздох от някъде... моят проблем беше: кутията на филтара си беше на мястото само че без капака с филтъра отгоре (само кутията) започна да става горещичко и тоя скапан двигател м50б20 започна: палч го няма 5,6.... работи добре около 2 мин. тръгвам давам газ зверско прекъсване на място пак същото. почваме ние с един приятел свещи, гарнитури на капака на клапана, бубини... друг комп. и нестава и нестава.... цял ден вечерта до към 1 ч. вече ми беше писнало идваше ми да го насеча м*** бмв. и без да очакваме едно друго френдче изпадна от някъде: кво сменихте пита тои ние му казах ме тва тва.. пали каза тои: запалих изгасихго. тои видя 4е ми няма тая въпросния капак на кутията... откачих акумулатора за 5 мин слойих капака и краййййй родих се на ново след цял ден мъки... а м52б20 вануса го няма тоя проблем само при тея наще е така... та ако искаш пробвай
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 01 Юли 2010, 22:48

Проблема е намерен и отстранен - оказа се че е в дюзите.Смених цялата рампа с все дюзи и регулатор и се оправи.
Благодаря на всички за отзивите и помощта :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да цирикат!!!
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от kapi_88 » 01 Юли 2010, 22:55

:clap: eee eвала,,,
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 01 Юли 2010, 23:49

Проба - грешка ... тоя метод дава резултат , мамка му ! :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Разумно
Детайли за колата: Измамна

Мнение от beco109 » 02 Юли 2010, 8:29

Наистина май е решен. Вчера те гледах, на втора на място си запали гумите :driving: . Хареса ми :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: стоковица
Мечтае да кара: Трабант
Детайли за колата: 13ти БМВ Събор - 1 място
14ти БМВ Събор - 2 място
15ти БМВ Събор - 2 място

Мнение от angrymob » 02 Юли 2010, 12:30

Колеги, ще използвам темата за да задам подобен въпрос:
Колата е e36 318is. Взех я наскоро и не е била карана известно и незнайно колко време преди това. В дена на покупката когато я карах прекъсваше зверски, особено на настъпване, сипах и 100 октанов, карах я ден-2 и се оправи почти напълно. Но от няколко дни пак от време на време, и по-точно когато е работила 1-2 минути на празен ход (на светофар или по инерция) прекъсва, леко, но усезаемо. Смених свещи, но явно не е това а познанията ми не се простират много надалеч :roll: Моля за съвети, и като допълнение - нямам почти никакви пари и търся варианти тип "направи си сам", иначе да съм я "завел" на диагностика до сега
Благодаря предварително

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 02 Юли 2010, 16:34

nesko написа:Проблема е намерен и отстранен - оказа се че е в дюзите.Смених цялата рампа с все дюзи и регулатор и се оправи.
Благодаря на всички за отзивите и помощта :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Е колега радвам се от твое име че всичко си дойде на мястото. И този уикенд да не забравиш да ме повозиш ;)
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 03 Юли 2010, 23:15

beco109 написа:Наистина май е решен. Вчера те гледах, на втора на място си запали гумите :driving: . Хареса ми :yes:

тя може и на 3та но нямах гуми в мене че много бързо гърмят на 3та другия път на 3та :driving:
Изображение

Потребител
Аватар
Детайли за колата: BMW E60 2005 525d

Мнение от mNstRn » 24 Ное 2010, 16:46

малко не на място :) ама дано да не преча , а и проблема е отстранен :)
снимка преди моята намеса , анд афтър :)
( джанти ,емблема ,фарове ,мигачи ,халогени )
( уча специалност интериорен дизайни и почнахме фотошопа , ако някой иска мога да му редактирам някоя снимка :) фор фрии ;д ) :bchug:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Don't drive it,Drift it ! :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 24 Ное 2010, 19:24

Работи на 5 цилиндъра или като на 5 цилиндъра? Виж бобината на съответния цилиндър, както и инжектора. Най-добре закарай колата на диагностика. Иначе пали ли нормално? Може да се окаже датчик разпределителен/колянов вал.

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 25 Ное 2010, 13:50

Dirty M5 driveR написа:Работи на 5 цилиндъра или като на 5 цилиндъра? Виж бобината на съответния цилиндър, както и инжектора. Най-добре закарай колата на диагностика. Иначе пали ли нормално? Може да се окаже датчик разпределителен/колянов вал.

Не четеш :mhihi:

Предишна

Назад към E36