Сложен въпрос за модула на централното.Е36 седан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Сложен въпрос за модула на централното.Е36 седан
Колеги централното не баца въобще,ходих в един сервиз и от там ми казаха че модула ми се е сдухал и искаха да запояват нещо по него но да даида след няколко дни и нямало да струва по евтино от 50-60лв,но сега си намерих модул на външен вид почти моя no nadpisite са различни,което малко ме притеснява и реших да се допитам и до вас
това е моя модул:
това е новия

това е моя модул:

това е новия

Последна промяна michi69 на 26 Фев 2010, 12:02, променена общо 1 път

- pisarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 coupe
Re: Сложен въпрос за модула на централното.
и какво става със новия модул работили сичко и за каква кола става вапрос.И аз имах проблем със този модул колата ми е копе и на мен не ми работеше централното и правише пролеми със стъклата ,смених модула със друг в който имаше разлика в серйния номер но въпреки сичко ми проработи но я нямаше функцията на стъклата спускане и вдигане при отваряне и затваряне на вратата и след няколко седмици си взех друк модул от копе и сега нямам ядове
- KickingKing
- ентусиаст
-
Като гледам са различни, но една голяма част би била в това, че новия модоул е с по-нова врерсия на hardware и software, което може и да е добре. Можеш ли да го пробваш преди да го купиш?
Ако тия са видяли в сервиза, че трябва да се презапоява нещо може да има хлабава спойка що не отвориш да видиш к'во става вътре.
Ако тия са видяли в сервиза, че трябва да се презапоява нещо може да има хлабава спойка що не отвориш да видиш к'во става вътре.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
За съжаление немога да го пробвам ,защото колегата с модула не е от софия,а модула сигутно няма да успея да го оправя,но все пак утре ще си го разглобя за мое спокойствие.
Благодаря все пак за мнението колега ,много се чудя дали да рискувам с тоя модул,деа трябва да стане.....
Благодаря все пак за мнението колега ,много се чудя дали да рискувам с тоя модул,деа трябва да стане.....

- KickingKing
- ентусиаст
-
Ами рисковано е ама... Според мен първо пробвай да разглобиш твоя и да минеш спойките една по една ако трябва и не са много...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- pisarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 coupe
колега каква ти е колата седан или копе
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
Re: Сложен въпрос за модула на централното.Е36 седан
Колега и аз имах проблем с модула ,след като ми се запали алармата ,но си го оправих та какво беше станало ,като го отворих вътре бяха гръмнали двата електролитни кондензатора и цялата платка беше в електролит .Та почиства се с спирт и четка за зъби и смених кондензаторите и се оправи а те са 1лв.Най -добре го отвори и виж за какво става въпрос така или иначе си решил да го сменяш ,може пък да си го оправиш. 

В краина сметка реших да си го купя направо,но като го сложих новия модул и с него не бачкаше,деа....,а колегата с модула беше си го свалил от колата преди седмица работещ,такаче проблема явно е някъде другъде,междувременно забелязах че един от бушоните като се сложи колата неможе и да пали,такач сега търся някои читав сервиз за бмв,ако някои може да ми препоръча такъв в рамките на София,ще съм му благодарен.

Проблема се реши отсамосебеси като сложих нова предна врата,но не заради алармата естествено, а защото така се наложи, та проблема след това изчезна

9 мнения
• Страница 1 от 1