БМВ на изплащане?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ на изплащане?
Здравейте всички. Искам да завзимам 318 на изплащане понеже нямам кинтите в момента, а пък нямам търпение да се кача в бумер. Та мисълта ми е някой наясно ли е с процедурата? И бихте ли ми препоръчали някоя автокъща или лизингова къща? Чувал съм даже че имало такива с 0% лихва, което малко ме съмнява. Ако знаете такива може да ми кажете некви адреси ли телефони ли. Мерси предварително
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
http://www.uniconsulting.net/
няма автокъщи с 0% лихва бъди сигурен в това то даже инфлацията не го позволява, ама има много врътки да те изиграят
тегли заем от банка най на далавера е
няма автокъщи с 0% лихва бъди сигурен в това то даже инфлацията не го позволява, ама има много врътки да те изиграят

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
По принцип БМВ не е супер ефтина кола и си помисли добре дали няма да ти тежи поддръжката и като изплащаш вноски всеки месец. Колкото до изплащането, може да теглиш заем от някоя банка и с него да купиш колата и после да си го изплащаш, все си мисля че при банките е малко по сигурно и излиза малко по тънко 

По принцип не е на далавера лизингова колата. Лихвата е около 10-12% като има една лека подробност - за да вземеш кола на лизинг трябва да платиш всички данъции такци (де**а кожудерите му де**а, вече има и данък "първа регистрация на кола" който е 120лв ЕИ ТАКА ЗА НИЩО), също трябва да платиш и каско + гражданска за 1 година. Само че се плаща цялата сума на веднъж (не може на вноски). Така се събират горе долу 1000 лв които предполагам че не си предвидил (500-600 каско, 130 гражданска, 120 шибния данък "регистрация", 150лв прехвърляния, прегледи и т.н.) Трябва ти и читава аларма, иначе няма да ти я застраховат (и там 70-80лв ако колата няма). Следват смяната на консумативи и дребни ремонти (дано да нямаш нужда)- от 150 до 1000
Лизинга минава през лизингова къща, която прибира печалбата
Следват и предимствата да си земеш кола на лизинг.
1. Лизинговата къща не те пита от къде идват парите
тях ги интересува само да си получават навреме вноските. И в общия случай дават лизинг почти на всички и става за 2-3 дена. Ако отидеш в банка в 90% от случаите няма да те одобрят за заем (наистина има и заеми с по малки лихви, ама искат поръчители, доходи, трудов договор и т.н. и т.н., а последно като гледах лихвата за заем без поръчител беше 14%
)
2. При зимането на лизинг колата е на тяхно име докато не я изплатиш
Което от една страна е хубаво защото даваш първоначалната сума и вече те си обикалят по КАТ, застрахователи и т.н. и на края ти дават колата регистрирана, оправена и застрахована
Най добре отиди на място в лизингова къща и ще ти обяснят всичко. Това е. Аиде успех

Лизинга минава през лизингова къща, която прибира печалбата

Следват и предимствата да си земеш кола на лизинг.
1. Лизинговата къща не те пита от къде идват парите

2. При зимането на лизинг колата е на тяхно име докато не я изплатиш
Което от една страна е хубаво защото даваш първоначалната сума и вече те си обикалят по КАТ, застрахователи и т.н. и на края ти дават колата регистрирана, оправена и застрахована
Най добре отиди на място в лизингова къща и ще ти обяснят всичко. Това е. Аиде успех

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Пич, ако можеш да вземеш заем от банка, ще е много по- добре отколкото лизинг от автокъща.Аз така направих за първото си БМВ. Хората ме убеждаваха тук, че ако нямам поне 300-400 лв на месец за разходи по колата, да не се занимавам с Е36. Да съм си вземел Е30 и щели и пари да ми останат. Колата я взех преди 2 години ( на 6.12.03г.)за 6500лв.Със прехвърленето ,масла и ремъщи и аларма ми стъпа на 7000. Карах я година и половина- до 30.05.05г. и я продадох за 6000лв. За това време съм сменил само един тампон на задния носач (40 лв. с работа) и масло и филтри. Минах с нея 20к км.Продадох я с един преден изпуснал амортесьор, а и защото ми беше малка-316. Сегашната я взех за 6200 от gettatoo и съм страшно доволен. Предлагаха ми и други за по малко денги, но с козметични дефекти. Ако не си майстор по- добре си вземи за малко по-вече пари някоя здрава и читава, за да имаш по малко грижи след това.
Малко дълго стана, но според мен си дръпни заем и си вземи хубава кола! Успех!
Малко дълго стана, но според мен си дръпни заем и си вземи хубава кола! Успех!
- ivopicha
- ентусиаст
-
Escape написа:)
И в общия случай дават лизинг почти на всички и става за 2-3 дена. Ако отидеш в банка в 90% от случаите няма да те одобрят за заем (наистина има и заеми с по малки лихви, ама искат поръчители, доходи, трудов договор и т.н. и т.н., а последно като гледах лихвата за заем без поръчител беше 14%)
Пич, не съм съгласен с теб, че в 90% от случаите няма да го одобри банката. При нас банката дава заем до 48 часа. Без поръчител лихвата беше 10% май. А на нас в момента с превод на раб. заплата е 7.9%Просто и банките са заинтересовани да дават по- вече кредити, за да имат по- голяма печалба. Вярно е че при лизинговите къщи е по- лесно , но и лихвите по- високи, а после може и без кола да остане човека, че и без внесените пари дотогава

Няколко подвъпросчета!
Къде правят такива бартери?
Супер ценно инфо Escape
Жив и здрав да си!
какво и къде е gettatoo? И за коя банка става въпрос?
и последно
Какви са врътките дай някой пример ако ти се занимава!
Благодаря ви много за отговорите! Нужно ми е само още супер малко инфо
Slavi_m написа:Има и друг вариант..пробвай бартер за твоята кола.Просто попитай дали не искат да вземат твоята в замяна на БМВ-то и каква ще е разликата..Може пък и да те устройва.
Къде правят такива бартери?
Escape написа:.....
Супер ценно инфо Escape

ivopicha написа:Сегашната я взех за 6200 от gettatoo и съм страшно доволен.....При нас банката дава заем до 48 часа. Без поръчител лихвата беше 10% май
какво и къде е gettatoo? И за коя банка става въпрос?
и последно
ForzaBMW написа:няма автокъщи с 0% лихва бъди сигурен в това то даже инфлацията не го позволява, ама има много врътки да те изиграят

ivopicha написа:Escape написа:)
И в общия случай дават лизинг почти на всички и става за 2-3 дена. Ако отидеш в банка в 90% от случаите няма да те одобрят за заем (наистина има и заеми с по малки лихви, ама искат поръчители, доходи, трудов договор и т.н. и т.н., а последно като гледах лихвата за заем без поръчител беше 14%)
Пич, не съм съгласен с теб, че в 90% от случаите няма да го одобри банката. При нас банката дава заем до 48 часа. Без поръчител лихвата беше 10% май. А на нас в момента с превод на раб. заплата е 7.9%Просто и банките са заинтересовани да дават по- вече кредити, за да имат по- голяма печалба. Вярно е че при лизинговите къщи е по- лесно , но и лихвите по- високи, а после може и без кола да остане човека, че и без внесените пари дотогава
Ok, по принцип и ти си прав че банките са заинтересовани да дават повече кредити, ама мен като ме осигуряват на 350лв знаеш ли банка кога ще ми дадат заем с месечна вноска 500лв.... познай от 3 пъти

Все пак като взимаш кола на лизинг надали ще вземеш 1000лв от банката. Обиновенно взимаш малко повече пари и от точно печелят лизинговите къщи - дават ти колата и не те питат от киде идват парите, на колко те осигуряват и т.н.
- ivopicha
- ентусиаст
-
500 лв. на месец
Защо останах с впечатление, че колегата иска да си купи Е36 и се предполага че ще е до 10к. Може и да греша. Та за заем от 10к за 7 год месечно ще е до към 160-170 лв.Кофти е че може да не го осигуряват на реалната заплата.
аз, gettatoo е един пич от Варна. Купих неговата кола и съм много доволен. А банката е "ХЕБРОС", със сигурност има и други банки. Просто трябва да се поразходиш.

аз, gettatoo е един пич от Варна. Купих неговата кола и съм много доволен. А банката е "ХЕБРОС", със сигурност има и други банки. Просто трябва да се поразходиш.
ivopicha написа:500 лв. на месецЗащо останах с впечатление, че колегата иска да си купи Е36 и се предполага че ще е до 10к. Може и да греша. Та за заем от 10к за 7 год месечно ще е до към 160-170 лв.Кофти е че може да не го осигуряват на реалната заплата.

Мен обаче не ме кефи идеята да тегля заем който ще връщам 7 години - просто в тези времена никой не може да ми гарантира че следващите 7 години ще съм на работа

2-те автокъщи в Студентски град(една до друга) приеха такова нещо,когато опитахме,само че искаха да вземат колата на много ниска цена...Е вярно че беше Нисан за БМВ
но цената наистина беше ..да кажем почти смешна за кола 00' година-около 3-4000 по-малко от колкото би трябвало да се продаде,при това с газов инжекцион и т.н
Ти май караше Ауди,така че нещата може да седят и по друг начин,успех
Естествено няма написано правило за такива бартери,пробвай навсякъде ако имаш желание

Ти май караше Ауди,така че нещата може да седят и по друг начин,успех

Естествено няма написано правило за такива бартери,пробвай навсякъде ако имаш желание

- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
a3 написа:Няколко подвъпросчета!ForzaBMW написа:няма автокъщи с 0% лихва бъди сигурен в това то даже инфлацията не го позволява, ама има много врътки да те изиграят

13 мнения
• Страница 1 от 1