Барабани "delphi"?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Барабани "delphi"?

Наложи ми се да сменя барабаните на бавареца (защото едната накладка бе6е протъркала единия барабан от едната страна) и понеже след свалянето на старите накладки пружинките вътре се бяха износили, някакъв болт се бе6е изкривил ... бе с две думи майстора махна всичко и вика не могат да се сложат старите части трябват нови, а в сервиза имаха само такива барабани "delphi" и трябваше да ги сложа

Някой знае ли нещо за тях? Аз съм чувал само за накладки delphi, не знаех че произвеждат и барабани. А много мразя да имам части по колата за които не знам нищо

Та някой има ли впечатления от "delphi'?
мерси предварително
и аз се интересувах от DELPHI защото имам каталог и цени в РС-то от преставителите и сам купил доста части от тях
наскоро четох в вестника че DELPHI е американска фирма и е най големия производител на авточасти в света освен за автомобили те произвеждат и реактивни двигатели, части за самолети и т.н.
Ако сте обърнали внимание на изложението за Автомобили тази година там имаше изложен двигател на Мерседес МЛ 270 СДИ и на стартера,динамото, компресора на климатика, маркучите всичко беше на DELPHI
Купувал сам части на DELPHI за приятели и за мен колкото да заредя един магазин и всички са много доволи. това е моето мнение
наскоро четох в вестника че DELPHI е американска фирма и е най големия производител на авточасти в света освен за автомобили те произвеждат и реактивни двигатели, части за самолети и т.н.
Ако сте обърнали внимание на изложението за Автомобили тази година там имаше изложен двигател на Мерседес МЛ 270 СДИ и на стартера,динамото, компресора на климатика, маркучите всичко беше на DELPHI
Купувал сам части на DELPHI за приятели и за мен колкото да заредя един магазин и всички са много доволи. това е моето мнение
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
аз си купих спирачни дискове от Делфи но пише на тях Лоокхиит
или нещо такова и сам доволен В сервиз ги смениха а той е сервиз на БМВ за Търново и ми ги препоръчаха за добър заместител 110 лв. двата
или нещо такова и сам доволен В сервиз ги смениха а той е сервиз на БМВ за Търново и ми ги препоръчаха за добър заместител 110 лв. двата
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
На мой приятел на е30-ката сменяхме съединител.
Сложихме комплект притискателен,феродов и аксиален лагер на "Delphi Lockheed" за 210лв. всичко(с отстъпката де).
Вече една година няма абсолютно никакви оплаквания.
Сложихме комплект притискателен,феродов и аксиален лагер на "Delphi Lockheed" за 210лв. всичко(с отстъпката де).
Вече една година няма абсолютно никакви оплаквания.
7 мнения
• Страница 1 от 1