BMW с предно?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
BMW с предно?
Имам един познат, който от доста време ми твърди, че е виждал Е36 компакт с предно, в което аз не мога да повярвам... но понеже пича разбира що-годе от коли реших да питам и вас за най-сигурно!
Първо си помислих, че е било 4х4 и затова е решил така, но доколкото знам компакта няма такъв модел...
Та има ли Е36 компакт с предно/4х4 или въобще някакво БМВ от е30 насам с предно?
Първо си помислих, че е било 4х4 и затова е решил така, но доколкото знам компакта няма такъв модел...
Та има ли Е36 компакт с предно/4х4 или въобще някакво БМВ от е30 насам с предно?
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: BMW с предно?
jk написа:Имам един познат, който от доста време ми твърди, че е виждал Е36 компакт с предно, в което аз не мога да повярвам... но понеже пича разбира що-годе от коли реших да питам и вас за най-сигурно!
Е36 Компакт 4х4 НЯМА!
БМВ с предно.. хммммм... ИМА... Мини Купъра..

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
В интерес на истината в Смолян има едно таков което съм виждал
С мотор от неква френска тояга-голем смех!

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
9 мнения
• Страница 1 от 1