въпрос за 320

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 21 Ное 2005, 0:24

За мен това е хоби и удоволствие.До сега съм имал 8 коли от различни марки и всичките съм ги правил да изглевдат перфектни, не говоря за чист тунинг, а техническа изправност, козметика и "дребни" подобрения. Трябва да си призная че понякога съм харчил(умерено) мои пари за додръжка на служебна кола.Някои се присмиват на това, но при положение че съм доста време през деня зад волана не мога да карам меко казано "не изправна" кола. А като дойде време за продаване който я вземе да се радва, а аз съм си направил кефа и съм си възврнал вложените пари.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 21 Ное 2005, 8:50

И аз мисля, че от всички тук във форума няма един който си е взел колицата и сега не изглежда по добре от парвоначалниоя вид. Смея да твърдя, че и мойта няма нищо общо с това което купих и мисля на пролет съвсем да няма :)

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 22 Ное 2005, 1:30

Ultimate_driver написа:За мен това е хоби и удоволствие.До сега съм имал 8 коли от различни марки и всичките съм ги правил да изглевдат перфектни, не говоря за чист тунинг, а техническа изправност, козметика и "дребни" подобрения. Трябва да си призная че понякога съм харчил(умерено) мои пари за додръжка на служебна кола.Някои се присмиват на това, но при положение че съм доста време през деня зад волана не мога да карам меко казано "не изправна" кола. А като дойде време за продаване който я вземе да се радва, а аз съм си направил кефа и съм си възврнал вложените пари.

:yes:

Предишна

Назад към E36