въпрос за 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
За мен това е хоби и удоволствие.До сега съм имал 8 коли от различни марки и всичките съм ги правил да изглевдат перфектни, не говоря за чист тунинг, а техническа изправност, козметика и "дребни" подобрения. Трябва да си призная че понякога съм харчил(умерено) мои пари за додръжка на служебна кола.Някои се присмиват на това, но при положение че съм доста време през деня зад волана не мога да карам меко казано "не изправна" кола. А като дойде време за продаване който я вземе да се радва, а аз съм си направил кефа и съм си възврнал вложените пари.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Ultimate_driver написа:За мен това е хоби и удоволствие.До сега съм имал 8 коли от различни марки и всичките съм ги правил да изглевдат перфектни, не говоря за чист тунинг, а техническа изправност, козметика и "дребни" подобрения. Трябва да си призная че понякога съм харчил(умерено) мои пари за додръжка на служебна кола.Някои се присмиват на това, но при положение че съм доста време през деня зад волана не мога да карам меко казано "не изправна" кола. А като дойде време за продаване който я вземе да се радва, а аз съм си направил кефа и съм си възврнал вложените пари.

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2