3 въпросчета за Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

3 въпросчета за Е36

Мнение от lordofthedance » 16 Ное 2005, 22:43

здравейте пичове,имам три питания за 318и.първият ми въпрос е дали се продава отделно казанчето на радиатора и дали ако се продава отделно на самото казанче се намира отворът дето се ръчка маркуча към двигателя.питам защото тази пластмаса дето се захваща маркуча с металната скоба,която е от страната на радиатора доста се е уронила и без да искам я скърших още повече и сега мястото е много малко и не мога хубаво да нахлузя маркуча и да го хвана със скобата.вече втори път ми избива от там антифиза и не знам как да реша този проблем,а да купувам цял нов радиатор заради това някак си маи не си струва.

другият ми въпрос е понеже съм махнал катализатора и съм сложил резонаторно гърне,дали трябва да сменя и ламбда сондата с нова или вече няма никакво значение с каква ламбда сонда е.знам,че по добре да я има отколкото да я няма.смятам,че може би е за смяна имайки предвид на колко км е колата,но ако я сменя какво толкова ще се промени като качество.и още нещо,доколко е вярно това ,че след като се смени ламбда сондата,при пет рестартирания на двигателя автоматично се изчистват всички грешки от предишните ламбди сонди?!колата ми е 318и 92 година м40 мотор.мисля че е с една сонда преди катализатора.

трети въпрос:може ли да сложа спортен филтър на моята кола или няма как да стане.наскоро някакъв в един сервиз ми разправяше,че в моя случай нямало как да стане,но като го питах защо и той май не знаеше

Назад към E36