малко проблемче

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Гост
Аватар

малко проблемче

Мнение от Гост » 09 Ное 2005, 15:32

понеже всеки ден си мия колата че да е красива през уплътнението на багажника ми пропуска вода гледам го здраво е ... само че на места като го дръпна и излиза не е затиснато и се чудя дали от там минава или отгоре където го затиска капака преди имаше мокри следи там ... направо ако не го реша тоя проблем как ще я мия не знам :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 09 Ное 2005, 16:39

Така като чета, според мен е от уплътнението. Ако е старо е нормално да започне да пропуска. Смени го и няма да имаш проблем.
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 09 Ное 2005, 20:57

като го дръпна и излиза не е затиснато
Ами пробвай като го дръпнеш да го стиснеш с клещи по продългението за да може по силно да е притиснато към "металната шина", на която влиза.Ако не става го сменяй защото зимата ще става по лошо!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Ное 2005, 4:50

така като го гледам хич не ми прилича на старо нито пък е напукано мислех си днес да влеза вътре и да накарам некои да мие да видя от къде влиза вода :mhihi: ... ще пробвам утре да го стисна дано да е от там интересно на големите дъждове не сам забележил да ми е мокро в багажа явно сега нещо е станало

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 10 Ное 2005, 10:53

преди баща ми имаше същия проблем само че в Пежо 406 и му се пълнеше чак леглото на резервната гума :mhihi: много странно беше и то само като мине през автомивка както при теб иначе в дъждове порои няма грам вода :dunno: но изведнъж изчезна проблема неизвестно от къде :roll: а уплътненията му също бяха здрави :dunno:

Назад към E36