помощ!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
помощ!
може ли някой да ми каже как се вади този панел щото нещо не ми контактуваше крушката (посочена със стрелка на картинката отдолу) и като махнах предния панел въпбще отказа а по никакъв начин не успях да изкарам нея или целия панел
моля помагайте

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
защото има преграда между двете да ги нарека ниши и няма как да се стигне до този панел като махна CD-то
за 560лв го купих
айде някой да помага моля ви се

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Тази лампичка не се ли вади само като се издърпа напред. Поне при мен е така. Аз скоро ги сменях и мисля, че така се вадеше.Само че мойто не беше с климатик.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
ivopicha написа:Тази лампичка не се ли вади само като се издърпа напред. Поне при мен е така. Аз скоро ги сменях и мисля, че така се вадеше.Само че мойто не беше с климатик.
мерси пич между другото пробвах така ама ме беше страх да я напъна по-силно да не я пръсна ей сега ще отида пак да пробвам пък дано да успея

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
хванах вчера едни клещи набързо я ампутирах крушката
и я смених с малко по-силна и стана номера мерси че ми помогна пич
а все пак някой знае ли как се вади целия панел на климатроника 

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Браво!хванах вчера едни клещи набързо я ампутирах крушката и я смених с малко по-силна и стана номера мерси че ми помогна пич

- F-14
- младши ентусиаст
-
извинете за оф-топика ама и аз имах същия проблем да видях че ваденето на тая крушка не е толкова трудно.
Но все пак някой дали има идея как да го направя това да свети синьо?Не обърнах внимание от къде се получава кехлибарения цвят...
Но все пак някой дали има идея как да го направя това да свети синьо?Не обърнах внимание от къде се получава кехлибарения цвят...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
значи по принци наистина си е бяла крушката а цвета идва от предния панел но според мен може да се направи да свети синьо но ще трябва да се направят някои промени (то по принцип разпространението на светлината става със плексигласови пръчки които са увити около въртоците на панела и краищата им се събират точно около крушката и така свети а ако се поизреже плексигласа за да се освободи малко повече мястно и на мястото на крушката се запоят 2 силни диода със съпротивления може би ще стане но за тази цел трябва да се изкара този вътрешния панел за да направи каквото и да било 

Re: помощ!
SuPeR_FLY написа:може ли някой да ми каже как се вади този панел щото нещо не ми контактуваше крушката (посочена със стрелка на картинката отдолу) и като махнах предния панел въпбще отказа а по никакъв начин не успях да изкарам нея или целия панел![]()
![]()
моля помагайте
абе при мен също от време на време примигва крушката и като я почукна и светва постоянно ,искам да питам като си сменил крушката сега контактува ли ти добре и оправили се проблема от смяната или и нещо др. си правил по въпроса?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
смених крушката и този проблем изчезна но като купуваш нова търси да е 2W щот със по-слаби почти не свети като сложиш предния панел айде успех 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
14 мнения
• Страница 1 от 1