ВЪпрос за спортен филтър K&N
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
ВЪпрос за спортен филтър K&N
ИМАМ 318 is и си сложих филтър к&n реално вдига ли малко кс колата се ускорява по добре над 5000 об откача цената му е 166 лв даите мнение благодаря к&n добра фирма ли е ?
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Според мен най-добрата! И аз съм слагал - дърпа на старт малко повече, но по-вероятно е да е от горивото! Ефекта е предимно в звука!!! Ако е 57и Кит пише,че вдига конете ГАРАНТИРАНО, но нямам личен опит 

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Филтъра си вдига около 4-5 кончета, при всички случаи!А и като вдигнеш капака прави впечатление че си със спортен... дух
А иначе за цената е скъпичко, но в BG по-евтино едва ли ще се намери.Според мене слагаи няма да съжаляваш 

- F-14
- младши ентусиаст
-
има безброй доказателства за положителната работа на тия филтри както и доказателства за това че понякога водят дори до разваляне на вървенето.
Сам по себе си филтъра не вдига коне или ако ги вдига то е в съчетание със чип.Този чип на атмосферен мотор вдига 4-5% мощността което е смешно.
такива тъпни че вдига 10 коня или разни бози ги забрави.
поне може да спестиш пари от прането му, а може и да се насалдиш на по приятен звук ако е външен а не от директните замени със кутийни истории
Сам по себе си филтъра не вдига коне или ако ги вдига то е в съчетание със чип.Този чип на атмосферен мотор вдига 4-5% мощността което е смешно.
такива тъпни че вдига 10 коня или разни бози ги забрави.
поне може да спестиш пари от прането му, а може и да се насалдиш на по приятен звук ако е външен а не от директните замени със кутийни истории
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Не се занимавайте с глупости
От всички тия филтри,чипове,гърнете ефекта е само за собствено успокоение,иначе пак ще си все там с вървенето!
И аз преди време,дори сам правих,много писах,хвалих чипове,глупости ама истината е другаде

От всички тия филтри,чипове,гърнете ефекта е само за собствено успокоение,иначе пак ще си все там с вървенето!
И аз преди време,дори сам правих,много писах,хвалих чипове,глупости ама истината е другаде

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
Май не
Имам 325 ТДС сложих такъв филтър , може би съвсем малко дори може би не се усети разлика ! Звука малко освирепя обаче! Но си заслужава парите , с оглед на това че се ползва до края на живота на мотора!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
На колко години ти е колата, че караш с такова масло?
Значи аз до колкото съм чел, спортния филтър вдига коне , но много зависи от колата и от филтъра. Аз лично четох в страница на Хонда(не помня коя беше), че новата Хонда Сивих R, която е 200к.с филтъра вдига 16к.с.И това го четох в официален сайт на Хонда! Е според мен има тикива глупости като увеличаване на мощноста от филтри, ауспоси , чипове и какво ли още не!!!
13 мнения
• Страница 1 от 1