Прецаках си колата :'(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Прецаках си колата :'(
ПИчове кажете к'во да правя?Вчера реших да сипя малко антифризец в колата (че нали зима иде) и източих водата от радиатора след което налях антифриза и не обезвъздуших. След което колата почна да загрява и аз спрях но не огасих веднага. Следователно светна лампата и аз изгасих да не блокира. Има ли шанс да не сам изкривил главата като се има предвид колко е голяма на шестака. Направо съм си бесен на простотията. И друго сега като истина пробвах да я обезвъздуша но не става изкарва пара през пробката и май не отваря термостата щото радиатора долу е студен и маркуча след термостата е студен а до него е горещ. Момчета кажете много ли е зле работата или?
Проверх и се оказа , че от цялата работа се е прецакал и термостата и го извадих за да пробвам, след това обезвъздуших и работи половин час след което беше все още добре, ще видя като мина повечко километри как ще се държи и надявам се да е от него. Ако е от него си взимам нов и отивам на сервиз да ми направят всичко. Стискайте палци да е от това!!!
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Дано да си открил проблема, глагата не се изкривява толкова лесно, тва да не е...
опел
Наблюдавай си температурата и нивото на водата и да си спокоен.

9 мнения
• Страница 1 от 1